GNTM2: "Ιταλίδες χήρες" οι παίκτριες - Έπρεπε να "κλάψουν το μακαρίτη" - Ποια έδωσε "ρεσιτάλ ερμηνείας;" (βίντεο)

Η Κέισι μπήκε στο "πετσί του ρόλου"

Αντιμέτωπες με μία μακάβρια αλλά και "κινηματογραφική" διαδικασία ήρθαν οι παίκτριες του Greece's Next Top Model 2. Σε μία υπέροχη βίλα στο Μιλάνο με φόντο μια νεκροφόρα, τα κορίτσια έπρεπε να… κλάψουν τον μακαρίτη ντυμένες στα μαύρα με haute couture δημιουργίες.

Οι 4 φιναλίστ είχαν τον ρόλο των "κληρονόμων του μακαρίτη" που τον αγαπούσαν ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν... Όπως είπε και ο κριτής, Άγγελος Μπράτης, το κορίτσι που θα του "ταιριαζε" πιο πολύ ο θάνατος, θα έπαιρνε τελικά και το εισιτήριο για τον τελικό.

Το αβαντάζ της Άννας Μαρίας, που ήταν η νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, ήταν να μοιράσει στις συμπαίκτριες της συναισθήματα. Έτσι επέλεξε για τον εαυτό της την εξάντληση, για την Κέισι τον θρήνο, για την Μαρία την απόγνωση και για την Κάτια συνειδητοποίηση.

Η Άννα Μαρία επέλεξε να δυσκολέψει την Κάτια με την επιλογή της, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε, αφού η Κάτια σχολίασε: "Δεν νιώθω πως με έχει δυσκολέψει η Άννα Μαρία. Νιώθω αντιθέτως ότι μου έδωσε ένα αβαντάζ."

. Αυτή που έδωσε… ρεσιτάλ ερμηνείας ήταν η Κέισι, που στον «θρήνο» για τον χαμό του άντρα της ήταν απλά συγκλονιστική. Μπήκε στο "πετσί του ρόλου".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ