Η επίσημη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα William, της Kate & των τριών παιδιών - Φώτο από το γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ 

Δίπλα σε μία vintage μοτοσυκλέτα ποζάρουν φέτος τα Χριστούγεννα, η Δούκισσα Kate και ο Πρίγκιπας William μαζί με τα παιδιά τους George, Lewis, και Charlotte.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge φωτογραφίζονται για την καθιερωμένη επίσημη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Πρίγκιπα αγκαλιά με τον μικρούλη Lewis, την Kate Middleton να ακουμπάει το τιμόνι της μοτοσυκλέτας και δίπλα ακριβώς, χαμογελώντας η Charlotte και ο George.

Στο post με τη φωτογραφία φαίνεται και το μήνυμα μέσα στην κάρτα, το οποίο γράφει:

“Σας ευχόμαστε Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος”, με την υπογραφή “Catherine”.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το παρών στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιεί η βασίλισσα Ελισάβετ για τα Χριστούγεννα, έδωσε όλη η βαασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με τα μικρά παιδιά της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William να κλέβουν τις εντυπώσεις.


Από τους πρώτους που έκαναν την εμφάνισή τους ήταν ο Πρίγκιπας William με τον μεγαλύτερο γιο του, τον 6χρονο Πρίγκιπα George που καθόταν στην θέση του συνοδηγού σε ένα booster (κάθισμα για παιδιά), ενώ η σύζυγός του Kate Middleton- φορώντας ένα καρό φόρεμα Emilia Wickstead- πήγε με άλλο αυτοκίνητο, μαζί με τα δύο μικρότερα παιδιά της, την 4χρονη Πριγκίπισσα Charlotte και τον 19 μηνών Πρίγκιπα Louis.

Τα παιδιά, απόλαυσαν το γεύμα τους σε ξεχωριστό δωμάτιο από τους γονείς τους, υπό το άγρυπνο βλέμμα των νταντάδων τους και το προσωπικό του παλατιού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ