Οι διάσημες τσάντες "Nina" της σχεδιάστριας Γκαμπριέλα Χιρστ - Τις λατρεύουν η Lady Gaga, η Βασίλισσα Ράνια , η Μέγκαν Μαρκλ (φώτο)

Οι πιο διάσημες και κομψές κυρίες του διεθνούς τζετ σετ έχουν στη συλλογή τους μία τσάντα "Nina". 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουρουγουάη, η Gabriela Hearst ίδρυσε τον οίκο μόδας της στη Νέα Υόρκη, το 2015. Μέσα σε λίγα χρόνια  έγινε μια από τις πιο εμβληματικές σχεδιάστριες της αμερικανικής σκηνής της  μόδας.

 

Τα υπέροχα σχέδια, η ποιότητα και τα καινοτόμα υλικά της, καθώς και η επιθυμία της  οι τσάντες της να είναι όλο και πιο οικολογικές , έκαναν πολλές σταρ του Χόλιγουντ να μην τις αποχωρίζονται, και να εμφανίζονται παντού κρατώντας μία τσάντα της συλλογής της. 

Η πιο αγαπημένη και διάσημη από τις τσάντες της Gabriela Hearst , είναι η "Nina". Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι. Ο στόχος της σχεδιάστριας, ήταν αυτή η πρωτότυπη "it-bag", να κατακτήσει τον κόσμο.

Και τον πέτυχε. Οι πιο διάσημες και κομψές κυρίες του διεθνούς τζετ σετ έχουν στη συλλογή τους μία τσάντα "Nina".

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η Ντέμι Μουρ, η Lady Gaga, η Μέγκαν Μαρκλ, η Κέιτ Μπόσγουορθ, η Αν Χάθαγουεϊ και η Ντακότα Τζόνσον είναι μερικές από τις "φανατικές θαυμάστριες" της στιλάτης τσάντας, που κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα και με μικρές παραλλαγές στο σχέδιο.

Η μικρή υπέρκομψη τσάντα πήρε το όνομα της από την διάσημη τραγουδίστρια Nina Simone, και αν θέλετε να αποκτήσετε μία "Nina" θα πρέπει να βάλετε το όνομα σας, σε μεγάλες λίστες αναμονής, αναφέρει το γαλλικό Elle.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ