Τελικός GNTM 2 με ισοπαλία: Νικήτριες η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα-Μαρία - Οι βαθμολογίες των κοριτσιών

Με ισοπαλία έληξε εχθές το βράδυ ο μεγάλος τελικός του GNTM 2 αναδεικνύοντας νικήτριες του διαγωνισμού την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα-Μαρία, όπου μοιράστηκαν το έπαθλο των 50.000 ευρώ. 

Η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα - Μαρία Ηλιάδου υπήρξαν το Top 3 του φετινού GNTM, τα κορίτσια που κατάφεραν μετά από πολλές απαιτητικές δοκιμασίες και ύστερα από τις δύσκολες φωτογραφίσεις των ημιτελικών στο Μιλάνο, να φτάσουν μέχρι το τέλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Maria Iliadou (@annamaria_iliadou) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O Romeo, Romeo! Wherefore art thou Romeo? ♾♾ @c9_cloud9byl #bnw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tarabanko (@kweenkatyatar) στις

Στον φαντασμαγορικό τελικό οι κριτές έβαλαν τα καλά τους και το πιο όμορφο χαμόγελό τους, ενώ έδωσαν το "παρών" όλες οι παίκτριες του GNTM 2, κορίτσια που έχουμε να δούμε από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας. Όλες ήταν στο πλευρό των φιναλίστ για να τις στηρίξουν και να γιορτάσουν μαζί τη νίκη των συμπαικτριών τους.

Τα δύο μοντέλα θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Και οι δύο θα υπογράψουν μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, αλλά και συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο. Θα κάνουν τέλος εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro, με μία τεράστια καριέρα στο μόντελινγκ να τις περιμένει!

Τα κορίτσια δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, με την κριτική επιτροπή και τις συμπαίκτριές τους να τις «βομβαρδίζουν» με φιλιά, αγκαλιές και «συγχαρητήρια»!

Η βαθμολογία που έφερε τη διπλή νίκη

Πρώτη: Άννα Μαρία 40, Κέισι 35, Κάτια 36

Δεύτερη: Άννα Μαρία 33, Κέισι 37, Κάτια 38

Τρίτη: Άννα Μαρία 39, Κέισι 36, Κάτια 38

Συνολική βαθμολογία από τις δοκιμασίες: Άννα Μαρία 112, Κέισι 108, Κάτια 112 

 

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Κατράντζου, Πάρης Βαλταδώρος & Μπράτης έντυσαν τις όμορφες κριτές & τις φιναλίστ του GNTM 2 - Δείτε τις τουαλέτες 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ