X-Factor: Ο Γιάννης Γρόσης μεγάλος νικητής του διαγωνισμού - Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή μετά τον τελικό

Το μουσικό talent show "X-Factor" έφθασε το βράδυ της Τετάρτης στο τέλος του, αναδεικνύοντας τον μεγάλο νικητή που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ αλλά και το συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.

Η μάχη ήταν σκληρή, με τους τρεις φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού να ανεβαίνουν στη σκηνή και να καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους το τηλεοπτικό κοινό, τους θεατές που παρακολουθούσαν live τον τελικό, την παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή και τους κριτές Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Ειδικότερα, τον τίτλο του νικητή διεκδίκησαν το συγκρότημα AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας. Μετά από την πρώτη απαιτητική μουσική μονομαχία το συγκρότημα AC2 αποχώρησε αφού συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό ψήφων.

Ο «λαϊκός» Γιάννης Γρόσης και ο «ροκ» Δημήτρης Παπατσάκωνας ανέβηκαν για δεύτερη φορά στη σκηνή του X-Factor και με τις φωνές τους διεκδίκησαν τη ψήφο του κοινού. Ο Γρόσης επέλεξε το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Η νύχτα δυο κομμάτια» ενώ ο Παπατσάκωνας το τραγούδι House of the Rising Sun από The White Buffalo.

Μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες των δύο μονομάχων, οι κριτές ανέβηκαν στη σκηνή και πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό σόου τραγουδώντας επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, πριν επιστρέψει η Δέσποινα Βανδή για να ανακοινώσει το όνομα του νικητή.

Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή καθυστερούσε επίτηδες να ανακοινώσει το όνομα του νικητή, οι κριτές του διαγωνισμού είχαν βγάλει τα κινητά τους για να απαθανατίσουν την στιγμή. Τελικά η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε το όνομα του νικητή του φετινού X Factor και αυτός ήταν ο Γιάννης Γρόσης.

Στη συνέχεια οι συγγενείς του 21χρονου από το Κιλκίς όρμησαν στη σκηνή για να τον αγκαλιάσουν με τον ίδιο να είναι συγκινημένος και να προσπαθεί να πει δύο λόγια για να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του σόου.

Δείτε τι έγραψε στο Instagram η παρουσιάστρια του talent show Δέσποινας Βανδή:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Τελειώσαμε χθες λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι του @xfactorgreece Με μια αγκαλιά από πανέμορφα τραγούδια του @theofanousg και ποσα αλλα που θα ήθελα να πούμε από αυτά που έχει γράψει και δεν είπαμε! Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες που κάναν τη ζωή μου πιο εύκολη σε αυτό μου το εγχείρημα,της παρουσιασης και ελπιζω κι εγώ να μην τους δυσκόλεψα ιδιαίτερα! @lid29 δε θα μπορούσα χωρίς εσένα και το ήξερα από την πρώτη μέρα που είπα το Ναι! Περικλη μου και Ακη είστε υπέροχοι!Νικη Τζουλια και αγαπημένη μου Τζο! Φυσικά την όμορφη παρέα των ταλαντούχων κριτων @xmastoras @officialaslanidoumelina @mtsaousopoulos @theofanousg και του @arismakris που πραγματικά ήταν εξαιρετικός! Τον Βαγγέλη μας που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν on time! Την Τσειλι για τις υπέροχες χορογραφίες και τους μοναδικούς μας χορευτές και γενικότερα όλο τον κόσμο που είναι παρα πολλοί και συνέβαλαν στο να βγει αυτό το show! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Γροση και σε όλα τα παιδιά!Ειναι τόσο ταλαντούχα που το μόνο που τους λείπει είναι η δισκογραφία για να συνεχίσουν στο ταξίδι της μουσικής πιο επαγγελματικά! Και φυσικά τους αγαπημένους μου @mirodesigners @nakopoulouvaso @bouloubasisv @_e_llena @iamtheoptimusprime που ήταν κοντά μου συνέχεια! Περικλη! «Πλατουλιτσα»! Τέλος!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ