Ο Σπύρος Σούλης παρουσιάζει 6 εκπληκτικά Coffee Table που δεν είναι καν τραπέζια!

Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει και θα διαπιστώσετε ότι θα σας έρθουν στο μυαλό πολλές ιδέες που ούτε καν φανταζόσασταν ότι υπάρχουν. 

Δείτε πως μπορείτε να βάλετε στο σαλόνι σας το πιο όμορφο και ιδιαίτερο «τραπεζάκι» χωρίς καν αυτό που θα βάλετε να είναι τραπέζι.

Vintage διακοσμητικό

Μήπως βρήκατε σε κάποιο κατάστημα με αντίκες κάποιο διακοσμητικό που σας αρέσει πολύ αλλά δεν ξέρετε τι να το κάνετε; Απλά πάρτε ένα κομμάτι γυαλί, βάλτε το από πάνω και φτιάξετε ένα ιδιαίτερο coffee table. Ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός ότι κανείς δεν θα έχει coffee table σαν το δικό σας, αναφέρει το spirossoulis.com.

Ένα vintage dram

Αν έχετε στο σπίτι σας ένα μεγάλο παλιό ντραμ απλά μετατρέψτε το σε coffee table. Καλύψτε και την επιφάνειά του με ένα κομμάτι γυαλιού και έχετε έτοιμο το πιο ιδιαίτερο τραπεζάκι.

Ένα μεγάλο ottoman

Αν σας αρέσει να βλέπετε τηλεόραση με τα πόδια πάνω στο coffee table τότε ένα ottoman στη θέση του coffee table είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Διάφορα πουφ

Στο εμπόριο πλέον κυκλοφορούν πολλά ιδιαίτερα πουφ τα οποάι σίγουρα μπορούν να λειτουργήσουν ως coffee tables. Διαλέξτε κάποιο που σας αρέσει και τολμήστε το.

Ένα σετ από side tables

Τα side tables είναι συνήθως μικρά. Πάρτε 2 ή και 3 από αυτά σε διάφορα ύψη και φτιάξτε έν όμορφο και ιδιαίτερο coffee table.

Γυρίστε το καλάθι σας ανάποδα

Μια πολύ απλή και οικονομική λύση που θα δώσει και χαρακτήρα στο σαλόνι σας είναι να πάρετε ένα συρμάτινο καλάθι και να το γυρίσετε ανάποδα Τοποθετήστε το στη μέση του σαλονιού και το coffe table σας είναι έτοιμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ