Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Άγιος Βασίλης & στέλνει χριστουγεννιάτικο μήνυμα σε βίντεο - Οι μυστικές διακοπές του ζεύγους στον Καναδά (φώτο-βίντεο)

Μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές του Χάρι και της Μέγκαν

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, πήραν ένα διάλειμμα  έξι εβδομάδων από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις και βρίσκονται στον Καναδά.  Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο οκτώ μηνών γιος τους Άρτσι, πραγματοποιήσαν το υπεραντλαντικό ταξίδι και το μέρος στο οποίο διαμένουν παραμένει μυστικό.

Μαζί τους στον Καναδά βρίσκεται και η μητέρα της Μέγκαν , Ντόρια , η οποία ταξίδεψε από το Λος Άντζελες για να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με το ζευγάρι και μερικούς φίλους. Η Μέγκαν έζησε στον Καναδά για επτά χρόνια όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Suits.

Ανάμεσα στους φίλους που έχει το βασιλικό ζεύγος εκεί είναι η στυλίστρια Jessica Mulroney και ο σύζυγος της, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής  Ben, οι οποίοι παραβρέθηκαν μαζί με τα τρία παιδιά τους στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν.

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έστειλε τις ευχές του με ένα βίντεο στα παιδιά των Βρετανών αξιωματικών του στρατού, που έχασαν τους γονείς τους.

Ο δούκας του Σάσεξ ξεκινά το μήνυμα του, με τη γνωστή φράση "Ho ho ho". Στη συνέχεια στο συγκινητικό μήνυμα του λέει: "Ναι, ξέρω ότι το να χάνεις τον γονιό σου είναι απίστευτα σκληρό. Ξέρω όμως επίσης ότι ο καθένας από εσάς βοηθά τον άλλο να αντεπεξέλθει και ότι όλοι θα έχετε ένα υπέροχο μέλλον και απίστευτα Χριστούγεννα"

Η Μέγκαν στη διάρκεια των διακοπών της βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με τον στενό της φίλο  Markus Anderson που είναι μέλος στο διάσημο prive club Soho House.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θεώρησαν ότι θα είναι καλύτερο να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο και προτίμησαν τον Καναδά από την πατρίδα της Μέγκαν την Αμερική , αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ