Ο Μητσοτάκης κάνει mountain bike - Ο Χατζηδάκης σε τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο του - Η Νατάσα Καραμανλή στόλισε (φώτο)

Σε χαλαρό γιορτινό mood

Την Καλαμπάκα και τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα, στις 10.00 το πρωί επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τους εργαζομένους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Δήμου Καλαμπάκας.

Στις 13.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Λάρισα, όπου θα επισκεφθεί το κτίριο των Εργαστηρίων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εκπαίδευσης Ατόμων με Αναπηρία.  Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της Λάρισας

Ο πρωθυπουργός συνδύασε την επίσκεψη του στα Τρίκαλα με αθλητικές δραστηριότητες κοντά στη φύση. Με φόρμα και με κράνος έκανε mountain bike στα Μετέωρα το πρωί του Σαββάτου.

«Τα Μετέωρα είναι μοναδικός προορισμός! Και για outdoor δράσεις! Καλημέρα!», έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται, με φόντο τα Μετέωρα φορώντας ποδηλατικό σορτσάκι, αθλητικό φούτερ και βεβαίως… το απαραίτητο κράνος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα Μετέωρα είναι μοναδικός προορισμός! Και για outdoor δράσεις! Καλημέρα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Κωστής Χατζηδάκης το τρυφερό στιγμιότυπο με το γιο του

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης εχθές γιόρτασε τα 2α γενέθλια του γιου του, Γιάννη και με μία τρυφερή ανάρτηση ευχήθηκε στον μικρό του.

Ο Κωστής Χατζηδάκης ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία με τη σύζυγό του και τον μικρό Γιάννη μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. «Αυτή την ώρα ακριβώς πριν από 2 χρόνια γεννήθηκε ο Γιαννάκος μας! Προσοχή όμως, ο ίδιος πιστεύει ότι δεν είναι δύο χρονών, αλλά έξι!! Κάτι θα ξέρει παραπάνω!? Χρόνια πολλά!», έγραψε με μία δόση χιούμορ ο υπουργός.

Η Νατάσα Παζαΐτη στόλισε

Γεμάτο ελπίδα, αγάπη, ευχές και σημαντικό μήνυμα είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο ιατρείο της η Νατάσα Καραμανλή - Παζαΐτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στο Instagram:

"Φέτος στο ιατρείο στολίσαμε το δέντρο της πρόληψης…..
Γεμάτο ελπίδα και ευχές για τύχη, αγάπη, ευτυχία και Υγεία!
Με τη σκέψη σε όλες εσάς… και ευχή μας ότι η καθεμία σας επιθυμεί…."

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ