Πολύ μποέμ κάρτα διάλεξαν ο πρίγκιπας Κάρολος & η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα για τα Χριστούγεννα (φώτο)

Με άρωμα Κούβας.....

Όπως κάθε χρόνο στο τέλος του έτους οι βασιλικές ευχητήριες κάρτες δημοσιεύονται η μία μετά την άλλη.  Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, ήταν η σειρά του πρίγκιπα Καρόλου και η συζύγου του,  της Δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα, να δημοσιεύσουν την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

Vintage αυτοκίνητο και μαύρα γυαλιά στην Κούβα

Το Clarence House δημοσίευσε την Παρασκευή στους επίσημους λογαριασμούς twitter και Instagram την κάρτα με την οποία , ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα Καμίλα Πάρκερ στέλνουν τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο νέο έτος.

Το ζευγάρι φέτος επέλεξε μια πρωτότυπη εικόνα για την κάρτα του. Τους βλέπουμε σε ένα vintage αυτοκίνητο με μαύρα γυαλιά να χαιρετούν τον κόσμο. Η φωτογραφία είναι από το ταξίδι τους στην Κούβα την περασμένη άνοιξη.

Στις 26 Μαρτίου ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ βρέθηκε με τη σύζυγο του στην Αβάνα. Εκεί δανείστηκε από έναν ντόπιο συλλέκτη ένα βρετανικό MG TD του 1953, το οποίο επρόκειτο να ενταχθεί στο πάρκο Τζον Λένον.

Η επίσκεψη του μεγαλύτερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ  στο κομμουνιστικό κράτος της Καραϊβικής, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, έγινε για να τονίσει τις αυξανόμενες διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και τους πολιτιστικούς τους δεσμούς, αναφέρει η Paris Match.

Το ταξίδι του πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας της Κορνουάλης , Καμίλα, στην Αβάνα , θεωρήθηκε ιστορικό καθώς ήταν η πρώτη φορά  που ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας επισκέφτηκε επίσημα το έδαφος της Δημοκρατίας της Κούβας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ