Κρήτη: Σοκάρουν οι περιγραφές των ανήλικων παιδιών που κατηγορούν τον πατέρα τους ότι ασελγούσε σε βάρος τους  

Σοκ προκαλέι η είδηση από το Ηράκλειο της Κρήτης με δύο ανύλικά παιδιά ένα 12χρονο αγόρι και ένα 7χρονο κορίτσι να κατηγορούν τον πατέρα τους ότι τα κακοποίησε σεξουαλικά.

 

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν τα παιδιά έμειναν με τον πατέρα τους για λίγες μέρες, καθώς οι γονείς είναι χωρισμένοι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα τους ο 12χρονος κακοποιήθηκε μια φορά από τον πατέρα του, ενώ η 7χρονη του κακοποιήθηκε σεξουαλικά επανειλημμένως, αναφέρει το ρεπορτάζ του Star. 

«Αρνείται τις κατηγορίες, ούτε έχει ακουμπήσει τα παιδιά» υποστήριξε η δικηγόρος του κατηγορούμενου Θεονύμφη Μπέρκη.

«Τον φοβόμαστε. Μας προκαλεί τρόμο κάθε συνάντηση μας μαζί του». Αυτό φέρεται να είπαν τα παιδιά στην μητέρα τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Εκείνη προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει άρχισε να τα ρωτά λεπτομέρειες μέχρι που της αποκάλυψαν τι τους έκανε ο ίδιος ο πατέρας τους.

«Είναι μια πλεκτάνη. Σκευωρία» απαντά ο κατηγορούμενος και ισχυρίζεται πως όλα στήθηκαν από την πρώην σύζυγό του. «Έχει προσωπικά μαζί του και χρησιμοποιεί τα παιδιά» υποστηρίζει η δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Μετά την καταγγελία της μητέρας στην Αστυνομία, οι αρχές συνέλαβαν τον 38χρονο. Η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη  μεταξύ άλλων, για κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια  και απειλή σε βάρος των παιδιών ενώ η απολογία του ορίστηκε για αύριο Δευτέρα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ