«Γυναίκα Εσύ»: Ο Στέλιος Ρόκκος τραγουδά μία ιδιαίτερη μπαλάντα για την ΑΝΑΣΑ!

H ΑΝΑΣΑ, η πρώτη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για την υποστήριξη των ατόμων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Γυναίκα Εσύ», με τη μοναδική ερμηνεία του Στέλιου Ρόκκου, σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου και στίχους Αργύρη Χατζηνάκη.

Το «Γυναίκα Εσύ» είναι το επίσημο τραγούδι της ΑΝΑΣΑ, μια ευγενική προσφορά των συντελεστών και της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records. Είναι γραμμένο και εμπνευσμένο από το σημαντικό κοινωνικό έργο της ΑΝΑΣΑς και της Προέδρου της, Ζέτας Δούκα, που από το 2007 προσφέρουν υπηρεσίες ενημέρωσης, πρόληψης και κυρίως ΔΩΡΕΑΝ θεραπείας, σε ανθρώπους (κυρίως γυναίκες) που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής (ψυχογενής ανορεξία, ψυχογενής βουλιμία, επεισοδιακή υπερφαγία). 

Ένας ύμνος στο μεγάλο θαύμα, την ανάσα και τη χαρά της ζωής: τη ΓΥΝΑΙΚΑ! Ένα τραγούδι που τιμά τη γυναικεία φύση, που αναγνωρίζει τον σπουδαίο της ρόλο ως κόρη, σύντροφο, σύζυγο, μητέρα και μετέπειτα γιαγιά. Σε μια κοινωνία απαιτητική και ανδροκρατούμενη, το «Γυναίκα Εσύ» είναι ένα τραγούδι που μπορεί να εμπνεύσει κάθε γυναίκα να κυνηγήσει τα όνειρά της, να κατακτήσει τους στόχους της, να αισθανθεί δυνατή. Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες!

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ:

Η ΑΝΑΣΑ είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική εταιρία στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία ανθρώπων που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής. Ιδρύθηκε το Μάιο 2007 από μια εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων, με πρωτοβουλία της ηθοποιού Γεωργίας-Ζέτας Δούκα που, έχοντας βιώσει την ασθένεια, θέλησε να αξιοποιήσει την προσωπική της εμπειρία προς όφελος των πασχόντων και υπέρ της ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ:

To Κέντρο Ημέρας ΑΝΑΣΑ αποτελεί την πρώτη μάχιμη προσπάθεια της ΑΝΑΣΑ για παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους πάσχοντες από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (Ψυχογενής Ανορεξία, Ψυχογενής Βουλιμία, Διαταραχή Επεισοδιακής Υπερφαγίας). Είναι το πρώτο και μοναδικό στη χώρα μας νοσοκομείο ημέρας, εξειδικευμένο στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και συμβουλευτικής υποστήριξης των πασχόντων και των οικογενειών τους.

Εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο 2008, όταν ένα χρόνο μετά την ίδρυση της ΑΝΑΣΑ τα αιτήματα για θεραπεία και βοήθεια ήταν τόσα πολλά, που επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι του Φορέα και τέθηκε ως επείγουσα προτεραιότητα η ίδρυση μιας δομής για τη θεραπεία των ασθενών.

Το Κέντρο Ημέρας λειτουργεί ως εξωτερικό ιατρείο πρωτίστως, με σκοπό τη διάγνωση, τη θεραπευτική αντιμετώπιση, την κοινωνική ένταξη ή επανένταξη και λειτουργική αυτονόμηση των μελών και παράλληλα την στήριξη των οικογενειών τους.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ