H Hilary Duff παντρεύτηκε - Το ονειρικό σικ νυφικό που έφτιαξε η Jenny Packham -σχεδιάστρια που προτιμά η Κέιτ Μίντλετον (φώτο-βίντεο)

Απλό , σικ, κομψό και εντυπωσιακό το νυφικό που φόρεσε η ηθοποιός στο γάμο της με τον Mathew Koma

Η Hilary Duff, εξήγησε ότι της πήρε πολύ χρόνο για να βρει το σωστό σχεδιαστή και το τέλειο νυφικό για το γάμο της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια παντρεύτηκε το Σάββατο τον συνθέτη Matthew Koma, σε μια τελετή "κεκλεισμένων των θυρών".

Μιλώντας στην Vogue είπε ότι είχε ξεκάθαρη ιδέα για το πως θα ήθελε να είναι το φόρεμα που θα φορέσει. Αφού έκλεισε ραντεβού με πολλούς σχεδιαστές, μαζί με την προσωπική της στυλίστρια η Hilary αποφάσισε να εμπιστευθεί το ταλέντο της Βρετανίδας Jenny Packham που έχει σχεδιάσει πολλά φορέματα για την Κέιτ Μίντλετον.

Η σχεδιάστρια μόδας δήλωσε: "Νομίζω ότι πολλοί από εμάς όταν σκεφτόμαστε την Hilary Duff, θα είχαμε στο μυαλό μας, ότι θα ήθελε να φορέσει ένα πραγματικά παραμυθένιο νυφικό "υπερπαραγωγή" και ότι θα επέλεγε κάτι στράπλες. 

Έτσι το φόρεμα που τελικά επέλεξε ήταν κάτι εντελώς απροσδόκητο και μια μεγάλη έκπληξη."

Η Hilary συμφώνησε και εξήγησε στην Vogue: Ο άντρας μου, ο Mathew είναι πολύ απλός . Ήθελα λοιπόν να τιμήσω το γούστο του. Πραγματικά ήθελα να νιώθω ο εαυτός μου αλλά παράλληλα φανταζόμουν το πως θα ήθελα να με δει εκείνος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Really enjoyed filming this with @voguemagazine ?? ♥️ so fun to talk about my beautiful dress and how it came to be!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

Το κομψότατο σικ φόρεμα στο οποίο καταλήξαμε με την Jenny, είναι ακριβώς αυτό με το οποίο ήθελα να με δει. Νομίζω ότι είναι αυτό με το οποίο με φανταζόταν νύφη. Είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό."

Η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, που έχει έναν 7χρονο γιο, τον Luca από τον προηγούμενο γάμο της με τον Mike Comrie και ένα γιο 13 μηνών τον  Banks, από τον Mathew, είπε ότι δεν την ενφιέφερε να φορέσει ένα πολύ στολισμένο, νυφικό για να ανταλλάξει τους όρκους της με τον αγαπημένο της, αναφέρει η Daily Mail.

Το νυφικό που τελικά επέλεξε είναι φτιαγμένο από στρετς Georgette ύφασμα και τόνιζε τέλεια τη σιλουέτα της. "Δεν είναι "υπερπαραγωγή" αλλά μου ταιριάζει γάντι. Έχει πολύ όμορφα μανίκια και ωραίους ώμους. Όταν είδα το τελικό σχέδιο ενθουσιάστηκα. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα: Απλό κι εντυπωσιακό", εξηγεί η Hillary Duff.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

 

Παρότι το ονειρικό και πολύ κομψό νυφικό της δείχνει "απλό" έχει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που το κάνουν εντυπωσιακό. Μία από αυτές είναι τα 100 κουμπιά στο πίσω μέρος. Μία ακόμη είναι τα υπέροχα μανίκια που είναι φουσκωτά στους ώμους και στη συνέχεια ανοίγουν με σκίσιμο και το ύφασμα τους φτάνει ως τον αστράγαλο.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ