Απολογισμός βασιλικών γάμων & γεννήσεων 2019 - Επτά γάμοι -6 μωρά (φώτο)

Οι βασιλικοί γάμοι και τα γαλαζοαίματα μωρά του 2019

Επτά γάμοι και έξι μωρά Αυτός είναι απολογισμός των βασιλικών γάμων και γεννήσεων που έγιναν το 2019. Πάμε να τους θυμηθούμε

Σουτίντα : Από αεροσυνοδός έγινε βασίλισσα της Ταϊλάνδης 

Κανείς δεν το περίμενε! Την 1η Μαίου του 2019 , λίγες μέρες πριν την λαμπερή τελετή στέψης του ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης , Μάχα Βαγιραλονγκόρν παντρεύτηκε την πρώην αεροσυνοδό και σωματοφύλακα του Σουντίντα.

Ο 66χρονος τρεις φορές διαζευγμένος μονάρχης, παντρεύτηκε την 40χρονη Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya,  σε τελετή που έγινε στο παλάτι Royal Dusit της Μπανγκόκ

Η βασίλισσα Ελισάβετ στο γάμο της Λαίδη Γαβριέλλα Γουίντσορ

Στις 18 Μαίου η Βασίλισσα Ελισάβετ παραβρέθηκε στο γάμο της Λαίδης Γαβριέλα Γουίνστορ με τον  Τόμας Κίνγκστον. Ο  λαμπερός γάμος της κόρης του Πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίσδορ.

Στη λαμπερή τελετή έδωσαν το "παρών" η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Άννα αλλά και η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον.

Ο γάμος του πρίκγιπα Ιωακείμ της Πρωσίας

Στις 29 Ιουνίου του 2019 ο Πρίγκιπας Ιωακείμ της Πρωσίας παντρεύτηκε την πανέμορφη κοντέσσα Angelina of Solms-Laubach.

Στον λαμπερό γάμο του 35χρονου πρίγκιπα και της συνομήλικης του νύφης, που έγινε στηνεκκλησία Monti Sion παραβρέθηκαν πολλοί γαλαζοαίματοι της Ευρώπης.

Ο γάμος της Σαρλότ Κασιράγκι

Τον Ιούνιο του 2019 η 32χρονη πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της αγαπημένο της  Ντιμίτρι Ράσαμ. 

Ο γάμος της κόρης της πριγκίπισσας Caroline, και εγγονής της Γκρέις Κέλι, με τον ωραίο κινηματογραφικό παραγωγό έγινε στο Παλάτι των Μονεγάσκων .

 

 

Η τελετή τελέστηκε με την παρουσία των οικογενειών του ζευγαριού και λίγων στενών φίλων. Στον γάμο ήταν παρούσα όλη η βασιλική οικογένεια: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Σαρλίν και τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Γαβριέλλα και ο πρίγκιπας Ζακ.

Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί, Λουί παντρεύτηκε την αγαπημένη του Marie 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Civil Wedding Ceremony of Louis Ducruet and Marie Chevallier.|| 26 July 2019 #herroyallouismarie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη herroyalhighnesses ? (@herroyalhighnesses) στις

 

Το 2019 στο πριγκιπάτο του Μονακό έγιναν δύο γάμοι. Λίγες εβδομάδες μετά το γάμο της Σαρλότ Κασιράγκι με τον αγαπημένο της  Ντιμίτρι Ράσαμ ένας νέος γάμος έγινε στο πριγκιπάτο του Μονακό. Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί, και του πρώην συζύγου της Ντανιέλ Ντουκρουέ , Λουί,  παντρεύτηκε την αγαπημένη του  Marie Chevallier.

Ο κλειστός γάμος της Πριγκίπισσας Αλεξάνδρα του Σάιν-Βίτγκενσταϊν-Μπέρλεμπουργκ

Αν ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί, Λουί παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρί με δύο τελετές (μία θρησκευτική και μία πολιτική) και 200 καλεσμένους, η κόρη της πριγκίπισσας Βενεδίκτης της Δανίας, Αλεξάνδρα του Σάιν-Βίτγκενσταϊν-Μπέρλεμπουργ, Σάββατο 18 Μαΐου του 2019 τον Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, μόνο με 33 καλεσμένους παρόντες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wonderful moments surrounded by the love of our family and friends, three days of celebrations ? thank you all for your wishes of happiness ❤️ I love you @mariehoachevallier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Ducruet (@louisducruet) στις

 

Ήταν ο δεύτερος γάμος για την μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσας Βενεδίκτης.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χουσείν

 

 

Ο πρίγκιπας Χουσείν, δεύτερος  γιος του Καρίμ Αγά Χαν, στις 29 Σεπτεμβρίου του 2019 παντρεύτηκε την Elizabeth Hoag  στη Γενεύη σε μια κλειστή τελετή.

Τα βασιλικά γεννητούρια του 2019

Άρτσι το μωρό της χρονιάς

Το βασιλικό μωρό της χρονιάς 2019 ήταν χωρίς αμφιβολία ο Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ήρθε στον κόσμο τις 6 Μαίου του 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Portland στο Westminster του Λονδίνου. 

 

 

"Είμαι πανευτυχής που ανακοινώνω ότι η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε μωρό σήμερα το πρωί, ένα μωρό υγιέστατο, αξιολάτρευτο", δήλωσε ο δούκας του Σάσεξ, όλο χαμόγελα, προς τις τηλεοπτικές κάμερες στον Πύργο του Ουίνδσορ.

Η γέννηση του μικρού Μαξμίλιαν

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019 η Elisabetta του Βελγίου και ο σύζυγος της Αμεδαίος, αρχιδούκας της Αυστρίας-Έστε , υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους.

 

 

Ο μικρός Maximilian Erzherzog von Österreich-Este, ήρθε στον κόσμο στο νοσοκομείο  του Saint-Pierre στις Βρυξέλλες. Η μεγαλύτερη κόρη του ζεύγους η Άννα Άστριντ γεννήθηκε το 2016, αναφέρει η Paris Match.

Βασιλικά γεννητούρια στην Ιορδανία

Τα αδέρφια του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας, ο πρίγκιπας Χασίμ,  (Hashim Al Hussein) και ο πρίγκιπας Χαμάς (Hamzah bin Al Hussein)  έγιναν μπαμπάδες το 2019.

Ο πρώτος στις 8 Νοεμβρίου και ο δεύτερος στις 21 Οκτωβρίου.

Η πριγκίπισσα Αyako της Ιαπωνίας έγινε μητέρα

Το 2018 η πρικγίπισσα Ayako της Ιαπωνίας παρέδωσε τον τίτλο της για να παντρευτεί από έρωτα.

Στις 17 Νοεμβρίου, το παλάτι της Ιαπωνίας ανακοίνωσε τη γέννηση του μικρού γιου της πριγκίπισσας Ayako και του συζύγου της  Kei Moriya 

Ο πρίγκιπας του Ανόβερου έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

Ο  Πρίγκιπας του Αννοβέρου, Ερνέστος Αύγουστος και η σύζυγος του Εκατερίνα Μαλίσεβα στις 14 Μαρτίου του 2019 , απέκτησαν ένα γιο που ονόμασαν Welf August. Το ζευγάρι είχε ήδη μια κόρη την Ελισάβετ, που γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ