H τυχερή δημοσιογράφος της χρονιάς: Παραιτήθηκε on air όταν νόμιζε ότι κερδίζει 4 εκατομμύρια ευρώ (βίντεο)

Μετά τους πανηγυρισμούς ήρθε η δημόσια συγνώμη 

Η τύχη χαμογέλασε σε μια Ισπανίδα ρεπόρτερ , αλλά όχι όσο θα ... ήθελε. Κρατώντας στο χέρι της το ένα χριστουγεννιάτικο λαχείο που κέρδισε ανακοίνωσε on air στους συναδέλφους της , ότι αύριο δεν πρόκειται να εμφανιστεί στη δουλειά.

Όμως είχε κερδίσει μόνο ένα μέρος του τζακ-ποτ. Η Natalia Escudero, η οποία εργάζεται στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTVE, άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα σε ... απευθείας μετάδοση πριν μάθει ότι τελικά είχε κερδίσει μόνο 5000 ευρώ.

 

Το χριστουγεννιάτικο βραβείο της χώρας της γνωστό ως «El Gordο», κληρώνει 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο όπως αναφέρει το BBC οι νικητές μπορούν να είναι παραπάνω από ένας.  Το ποσό μοιράζεται σε πολλούς νικητές, με αποτέλεσμα τα κέρδη να μην είναι και τόσο μεγάλα.

 

 

Η ρεπόρτερ αρχικά νόμισε πως κέρδισε μόνο αυτή τα 4 εκατομμύρια ευρώ με αποτέλεσμα να αφήσει τους πάντες άφωνους με τους πανηγυρισμούς της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλοί θεατές δυσαρεστήθηκαν από την στάση της ρεπόρτερ, κρινοντας αντιεπαγγελματική την αντίδρασή της.

Κάποιοι άλλοι σχολίασαν πως ο ενθουσιασμός της ήταν στημένος, με σκοπό να εξαπατήσει το κοινό κάνοντάς το να πιστέψει ότι κέρδισε το μεγάλο βραβείο και ότι όντως παραιτείται.

Πάντως δεν φαίνεται να έγινε το δεύτερο, καθώς όταν βγήκε στον αέρα ξανά ήταν πολύ πιο συγκρατημένη.

 

 

Η δημόσια συγνώμη

Η Natalia Escudero απάντησε και στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε στο Twitter και προσπάθησε να δικαιολογήσει την στάση της.

Η ρεπόρτερ τόνισε επίσης πως οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά «δύσκολοι για εκείνη» για προσωπικούς λόγους, και ότι στα 25 χρόνια της καριέρας της ως επαγγελματίας δημοσιογράφος έχει «καθαρή συνείδηση» και αισθάνεται περήφανη για την ποιότητα της δουλειάς της.

 

 

«Με λυπεί που σήμερα η Νατάλια Εσκούντερο είναι γνωστή ως η ψεύτρα δημοσιογράφος από το RTVE που εξαπάτησε το κοινό», αναφέρθηκε στο twitter.

Εν τέλει η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη για τη σύγχυση που προκλήθηκε, αλλά υπογράμμισε ότι δεν είναι ψέμα πως δεν θα πάει αύριο στην δουλειά της, καθώς πρόκειται να φύγει… για διακοπές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ