Ο ληστής "Άγιος Βασίλης" με τη λευκή γενειάδα - Έκλεψε τράπεζα & στη συνέχεια μοίραζε τα λεφτά φωνάζοντας "Καλά Χριστούγεννα"

Ο ληστής άφησε άφωνους τους περαστικούς

Τέτοια ληστεία δεν έχει ξαναγίνει. Ένας άντρας στο Κολοράντο βρήκε έναν περίεργο τρόπο να μοιράσει λίγη χαρά στις γιορτές. Έκλεψε μια τράπεζα και στη συνέχεια βγήκε έξω και άρχισε να πετάει τα χρήματα στον αέρα φωνάζοντας "Καλά Χριστούγεννα".

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο ληστής έκανε ότι μπορούσε για να συλληφθεί , αφού διέπραξε αυτή την κλοπή, αναφέρει το KTTV 11 News .

Ο 65χρονος David Wayne Oliver λήστεψε το υποκατάστημα της Academy Bank στο Κολοράντο Σπρινγκς το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος «απείλησε να χρησιμοποιήσει όπλο» και βγήκε από το υποκατάστημα της τράπεζας με μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά.

Αντί να εξαφανιστεί αμέσως μετά την πράξη του , ο ληστής με τη λευκή γενειάδα, αποφάσισε να κάνει "τον Άγιο Βασίλη" και άρχισε να μοιράζει τη λεία του στους περαστικούς, δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας ο Dion Pascale, ο οποίος είπε στο KTTV 11 ότι είδε όλο το σκηνικό να εκτυλίσεται μπροστά στα μάτια του.

«Άρχισε να βγάζει χρήματα από μια σακούλα και να τα πετάει στον αέρα» πριν φωνάξει «Καλά Χριστούγεννα», είπε ο Πάσκαλ στο δίκτυο.Ο ίδιος δήλωσε  ότι οι περαστικοί μάζεψαν κάποια από τα μετρητά, μπήκαν στο υποκατάστημα και τα παρέδωσαν στον ταμία, ενώ ο Όλιβερ ταυτόχρονα πήγε ως το Starbucks και κάθισε, μοιάζοντας να περιμένει να έρθουν αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Το ποσό της εγγύησης που θα πρέπει να καταβάλει  ο ληστής με την λευκή γενειάδα για να αποφυλακιστεί προσωρινά υπό όρους ορίστηκε στις 10.000 δολάρια. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, συνεχίζουν να μην έχουν βρεθεί «χιλιάδες δολάρια» ενώ δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο Όλιβερ πράγματι οπλοφορούσε όταν έκανε τη ληστεία.

Ο Όλιβερ, ο οποίος εικονίζεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά τη σύλληψή του με γκρίζα και λευκή γενειάδα, κρατείται σε φυλακή στην Κομητεία Ελ Πάσο κι αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή την Πέμπτη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ