Ανδρίτσου- Χατζίδου: Οι νέες μανούλες του 2019 ευτυχισμένες με τα μωρά τους (φώτο)

Τα πιο ωραία Χριστούγεννα της ζωής τους...

Τα πιο ωραία Χριστούγεννα της ζωής τους περνάνε η Βασιλική Ανδρίτσου και η Ελένη Χατζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός και η δημοφιλής τραγουδίστρια, υποδέχθηκαν μέσα στο 2019, τις κορούλες τους και είναι πανευτυχείς.

Η Βασιλική Ανδρίτσου μπορεί να μην ήταν λάτρης του instagram, αλλά από τη μέρα που έγινε μανούλα δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες με την μονάκριβη κόρη της.

"Όταν όλα έχουν πάρει τη θέση τους...όταν η μαγεία έχει μπει για τα καλά στη ζωή σου...όταν η ευτυχία είναι μικρή λέξη για να περιγράψεις αυτό που νιώθεις..Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά", έγραψε η Βασιλική Ανδρίτσου στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της στο Instagram.

 

 

Εκείνη και ο Νίκος Συμεωνίδης είδαν τη ζωή τους να αλλάζει τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή, δεν θα ξεχάσουν ποτέ το 2019 που τόσο απλόχερα τους χάρισε την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας τους.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και απολαμβάνουν κάθε στιγμή με τη μικρή Μελίτα.

Η μικρή τους πριγκίπισσα ήρθε στον κόσμο στις 2 Σεπτεμβρίου και έκτοτε το ερωτευμένο ζευγάρι δε χορταίνει να την παρατηρεί και να τη φροντίζει.

 

 

"Χριστούλη μου έχε καλά όλα τα παιδάκια του κόσμου μαζί κ το δικό μας...Η οικογένεια Παύλου εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλους", ήταν η γλυκειά ευχή της Ελένης Χατζίδου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ