Πένθος στη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας: Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζ

Η είδηση πως ο πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας Μάρθας Λουίζας της Νορβηγίας, ο συγγραφέας Άρι Μπεν, έδωσε τέλος στη ζωή του ανήμερα των Χριστουγέννων, σκόρπισε απέραντη θλίψη.

«Έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα», δήλωσε ο πρώην ατζέντης του, Γκάιρ Χάκονσουν για τον 47χρονο λογοτέχνη μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

 Ο Άρι Μπεν δημοσίευσε το 1999 το πρώτο του βιβλίο, απάνθισμα ειδήσεων υπό τον τίτλο Trist som faen («Νέα θλιβερά σαν την κόλαση»). Ακολούθησαν μυθιστορήματα και θεατρικά έργα.

Έγινε διάσημος το 2002, όταν παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα. Οι δυο τους μάλιστα συνυπέγραψαν ένα βιβλίο για τη σχέση τους υπό τον τίτλο Fra hjerte til hjerte («Από καρδιά σε καρδιά»).

Ο Μπεν είχε γνωρίσει την μελλοντική σύζυγό του μέσω της μητέρας του, που ήταν φυσιοθεραπεύτρια της πριγκίπισσας και το ζευγάρι απέκτησε τρεις κόρες, την Μοντ, την Λία και την Έμα. Χώρισαν το 2016. 

Στο τελευταίο του βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2018 υπό τον τίτλο Inferno («Κόλαση»), ο Άρι Μπεν αναφέρεται στη μάχη του με τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ο βασιλιάς Χάραλντ ο 5ος και η βασίλισσα Σόνια εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους με ανακοίνωσή τους:

"Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της οικογένειάς μας για πολλά χρόνια, κρατάς της "ζεστές" και καλές αναμνήσεις μας από εκείνον. Είμαστε ευγνώμονες που τον γνωρίσαμε. Θρηνούμε που εγγόνια μας έχασαν τον αγαπημένο τους πατέρα". 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ