Αυτοκτόνησαν δύο πρόσφυγες σε ξενοδοχείο φιλοξενίας στο Κιλκίς - Ήταν νέοι & ο ένας είχε δύο παιδιά

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες

Για τον θάνατο δύο αλλοδαπών που διέμεναν σε ξενοδοχείο στις Μουριές στο Κιλκίς όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο διεξάγει έρευνα η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Αφγανό που βρέθηκε χθες το μεσημέρι απαγχονισμένος σε γέφυρα λίγο πιο έξω από το ξενοδοχείο και έναν 35χρονο Ιρακινό που βρέθηκε απαγχονισμένος σε διάδρομο του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, ωστόσο διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι δύο νέοι άντρες είχαν δύο παιδιά ο καθένας

Με ανάρτησή του στο facebook το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees), ανακοίνωσε ότι δύο πρόσφυγες αυτοκτόνησαν σε ξενοδοχείο των Μουριών του Κιλκίς, όπου φιλοξενούνται περίπου 300 πρόσφυγες.

Σύμφωνα με το Φόρουμ, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών, ο ένας με καταγωγή από το Ιράκ και ο άλλος από το Αφγανιστάν και ο Ιρακινός είχε δύο παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων:

"Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες και ο άλλος σήμερα. Ο πρώτος, αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32-33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο.

Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ