Είναι επίσημο: Αυτά είναι τα top φορέματα της σεζόν - Τα party dresses του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς (φώτο)

οι τέσσερις κορυφαίες τάσεις της σεζόν για να επιλέξετε το φόρεμα που θα φορέσετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και όχι μόνο.

Τα βραδινά φορέματα είναι η καλύτερη επένδυση για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Συχνά τα αγοράζουμε νομίζοντας ότι θα τα φορέσουμε μόνο σε ένα πάρτι ή σε μία εκδήλωση, αλλά αν επιλέξετε το σωστό φορέμα μπορείτε να το φορέσετε από το πάρτι του γραφείου μέχρι το γκαλά στο οποίο θα σας προσκαλέσουν και φυσικά στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Οι τάσεις της σεζόν 2019-2020 θέλουν τα "party dresses" θυληκά και εντυπωσιακά. Πρωτοστατούν το βελούδο, το μετάξι και οι παγιέτες.

Κορυφαία τάση είναι τα φουσκωτά μανίκια.

Armani και Marc Jacobs είπαν 'ναι" στις παγιέτες φέτος και η Simone Rocha παρουσίασε υπέροχες δημιουργίες με τεράστια μανίκια.

Μη φοβάστε να δείξετε τα πόδια σας. Το μίνι επανήλθε δριμύτερο στα βραδινά φορέματα .

Επίσης μην ξεχνάτε το "all time classic" , μαύρο φόρεμα.

Ιδού λοιπόν οι τέσσερις κορυφαίες τάσεις της σεζόν για να επιλέξετε το φόρεμα που θα φορέσετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και όχι μόνο.

Φορέματα με παγιέτες ή αλλιώς Sequin 

Εντάξει κάποιες δύσκολα θα επέλεγαν φόρεμα με παγιέτες αλλά πραγματικά υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Αν θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό επιλέξτε μια έντονη μεταλιζέ απόχρωση σαν αυτές της δεκαετίας του 80.

Αν το γούστο σας είναι πιο μίνιμαλ τότε η ιδανική για εσάς είναι η ήσυχη ματ απόχρωση της δεκαετίας του 90, αναφέρει το αγγλικό Marie Claire.

Dress: STAUD, £76 at Net-A-Porter 

Λευκό βραδινό φόρεμα

Μπορεί το λευκό να μην σας φαίνεται τοπ επιλογή για το χειμώνα αλλά ένα όμορφο λευκό φόρεμα συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ , θα σας χαρίσει μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Dress: Retrofête, £931 at FARFETCH

Το all time classic μαύρο φόρεμα

Χωρίς αμφιβολία το μαύρο φόρεμα είναι αυτό που θα φορέσετε παντού. Για φέτος επιλέξτε ένα με φουσκωτά μανίκια και κλος φούστα

Dress: Rejina Pyo, £695 at Harvey Nichols 

Τα εντυπωσιακά φουσκωτά μανίκια

Είναι η τοπ τάση της σεζόν . Αν δεν είναι φόρεμα μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό τοπ που θα φορέσετε με μια μίντι φούστα ή με φαρδύ παντελόνι.

Top: £59.99 at Zara | Παντελόνι: old but similar £29.99 at Zara 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ