Η εκθαμβωτική Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μας στέλνει την αγάπη της με το πιο ωραίο vintage κόκκινο φόρεμα (φώτο)

Η καλλονή σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας έστειλε τις ευχές της για τη νέα χρονιά

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες του Χόλιγουντ. Η καλλονή σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας απολαμβάνει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και πολλές επιτυχίες στην καριέρα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός που έχει πολύ καλή σχέση με τα Social Μedia, τα Χριστούγεννα βρέθηκε στη Ζιμπάμπουε μαζί με τον σύζυγο της και τα παιδιά της, και μας έστειλε τις ευχές της με αμφίεση "σαφάρι" από την εξωτική Αφρική.

Το 2019 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τη διάσημη σταρ και αυτή τη φορά ποζάρει χαμογελαστή με ένα υπέροχο vintage κόκκινο φόρεμα από δαντέλα, για να ανακοινώσει στους ακόλουθους της ότι έχει πολλά σχέδια για το 2020 και να τους ευχαριστήσει για την υπέροχη χρονιά που πέρασε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just wanted to thank you all for such a wonderful year!! Lots planned for you in 2020 and I can’t wait to share them ? lots of love to you in the new year!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις

"Απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους γι' αυτή την υπέροχη χρονιά. Έχω πολλά σχέδια για το 2020 και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας. Σας στέλνω πολλή αγάπη για τη νέα χρονιά", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ