Αυτή κι αν είναι σπάνια vintage pic: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη & ο Γιάννης Πάριος νύφη & γαμπρός - Κουμπάρος ο Γιώργος Παπαστεφάνου....

Μα... πότε παντρεύτηκαν;

Αυτή η σπάνια vintage pic που δημοσιεύει η σελίδα Vintage Greece, προκαλεί έκπληξη. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ντυμένη νύφη ποζάρει πανευτυχής δίπλα στον κούκλο γαμπρό Γιάννη Πάριο. Το ζευγάρι αγκαλιάζει χαμογελάστος ο "κουμπάρος" Γιώργος Παπαστεφάνου.

Μα... πότε παντρεύτηκαν ο δύο γνωστοί καλλιτέχνες; Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για το γάμο τους. Πρόκειται για τα γυρίσματα της σειράς 'Οι παλιοί μας φίλοι', το το 1989 .

Στο επεισόδιο αφιέρωμα στον στο στιχουργό Χαράλαμπο Βασιλειάδη ή Τσάντα , για το τραγούδι "Σβήσε το φως να κοιμηθούμε" η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Πάριος ντύθηκαν νύφη και γαμπρός και έκαναν ένα μεσημεριανό γαμήλιο γλέντι στον Εθνικό κήπο.

 

Το νιόπαντρο ζευγάρι καλείτο να ξεκινήσει την κοινή του ζωή τραγουδώντας:  : «Μού'χεις ζαλίσει το κεφάλι, πάψε τη γκρίνια τη μεγάλη, σαν ξημερώσει θα τα πούμε, σβήσε το φως να κοιμηθούμε». 

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Παπαστεφάνου σε παλαιότερη ανάρτηση του στο facebook, "Με πολύ χιούμορ και εντελώς ακομπλεξάριστοι, η Ελευθερία και ο Γιάννης ντύθηκαν νύφη και γαμπρός για τη σκηνή και πριν αρχίσει το γύρισμα, βγάλαμε και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ