Οδύνη για τον "άγγελο στον ουρανό", την 19χρονη Σία για το τροχαίο στη Βούλα - Μάχη για την ζωή της η 25χρονη φίλη της 

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μια 19χρονη κοπέλα νεκρή την Σία Δαμάσκου και μια 25χρονη σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Βούλα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαρές εκτράπηκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο, στη λεωφόρο Καραμανλή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και να τραυματιστεί βαριά η οδηγός, 25 ετών, η οποία διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Τροχαία, στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η 25χρονη διαγνώστηκε με ρήξη στο ήπαρ και υπεβλήθη σε επέμβαση. Η αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε στην 25χρονη έδειξε αιματώματα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί έκριναν ότι χρειάζονται τουλάχιστον δυο 24ωρα πριν προβούν σε οποιαδήποτε επέμβαση, για να αξιολογήσουν την εξέλιξη της βλάβης.

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα, ενώ υπό έρευνα είναι αν οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ