Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους πολιτικούς αρχηγούς: Οι ευχές του Μητσοτάκη, ο χορός του Τσίπρα & τα χαμόγελα για το νέο έτος  

Το Μέγαρο Μαξίμου γέμισε με "χαρά και ζωή" από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που τραγούδησαν στους Πολιτικούς αρχηγούς.   

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ευχαριστήθηκαν τα κάλαντα και έδωσαν ευχές για την έναρξη του νέου έτους. 

Τα κάλαντα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Φωτογραφία: Intimenews/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τα παραδοσιακά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από συλλόγους και φορείς, τους οποίους υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Μοίρασε πολλές ευχές για το νέο έτος και παρακολούθησε με χαμόγελο τα κάλαντα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε τα κάλαντα στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: Eurokinissi-Γ. Παναγόπουλος
 

Φωτογραφία: Eurokinissi-Γ. Παναγόπουλος

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος», καθώς και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων, άκουσε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα δε δίστασε να χορέψει.
 

Τα κάλαντα στον Προκόπη Παυλόπουλο

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Επίσης, τα Κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έψαλαν η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης, η Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων (ΕΓΝΥΑ), το Ωδείο «ΩΔΗ ΣΤΗ ΧΑΡΑ» της Νέας Περάμου Αττικής, το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα, η Εθελοντική Ομάδα «ΡΩΜΙΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ», ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ», η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών, η Μουσικοσυνθέτης Ζωή Τηγανούρια, ο Βορειοηπειρώτικος Σύλλογος «Ο Άγιος Δονάτος» της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας Βορείου Ηπείρου «ΟΜΟΝΟΙΑ», η Αδελφότητα Γαρδικιωτών Αθήνας-Πειραιά, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας.

Τα κάλαντα άκουσε και η Φώφη Γεννηματά


Είναι η ώρα να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα αλλαγή, επεσήμανε στη δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, αφού άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη χορωδία συλλόγου Κρητών Αγ. Δημητρίου και τον σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου.

Τα κάλαντα στον Δημήτρη Κουτσούμπα

Φωτογραφία: ΠΑΚΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

«Χρόνια πολλά, ευτυχισμένο και αγωνιστικό το 2020» ευχήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, αφού προηγουμένως άκουσε τα κάλαντα από συγκρότημα μαθητών μουσικών σχολείων, στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στον Περισσό.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ