Μεροκαματιάρης από την Αλόννησο ο υπερτυχερός του τζόκερ - Έπαιξε 9,5 ευρώ κέρδισε 9,2 εκατομμύρια

Τα είχε ανάγκη τα χρήματα λέει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου

Κάτοικος Αλοννήσου είναι ο υπερτυχερός που κέρδισε το τζακ -ποτ στην χθεσινή κλήρωση του τζόκερ. 

Το δελτίο που κέρδισε τα εννέα και πλέον εκατομμύρια στο Τζόκερ κατατέθηκε στο πρακτορείο του παραλιακού οικισμού Πατητήρι.

Ο ένας και μοναδικός τυχερός από το πανέμορφο νησί των Σποράδων κατέθεσε ένα δελτίο με 19 στήλες και έβγαλε ... χρήματα για εκατό ζωές!

Η μαντεψιά των πέντε αριθμών που κληρώθηκαν και του Τζόκερ θα προσθέσει στον λογαριασμό του ένα ποσό πάνω από εννεά εκατομμύρια, καθώς στα 9.208.522,85 ευρώ που έδινε το 5+1 του Τζόκερ θα πρέπει να προσθέσουμε πόσα 5άρια και άλλα έσοδα από τις μικρότερες κατηγορίες έχει και κατόπιν να αφαιρεθούν οι φόροι.

Στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου στο Πατητήρι, το ουίσκι ρέει ήδη άφθονο -αν και είναι πρωί ακόμη-, τα κεράσματα δίνουν και παίρνουν και όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της κλήρωσης. «Πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα.

Είναι ντόπιος, ένας μεροκαματιάρης άνθρωπος, που θα έχει απόλυτη ανάγκη αυτά τα χρήματα», λέει στο ethnos.gr η Μάγδα Μαλαματένιου, που κυκλοφορεί ανάμεσα στους πελάτες της με δίσκους που έχουν λουκουμάδες και σοκολατάκια. Η νεαρή ιδιοκτήτρια, απέκτησε το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και ξάδερφο του πατέρα της, μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Μέσα σε έναν μήνα ένας τυχερός κέρδισε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και τώρα το αστρονομικό ποσό των 9,2 εκατ. ευρώ.

Στην Αλόννησο οι μόνιμοι κάτοικοι αυτή την περίοδο είναι περίπου 2.500 και τις τελευταίες δύο μέρες πολλοί από αυτούς έπαιξαν Τζόκερ, επειδή το ποσό της κλήρωσης ήταν μεγάλο. Ανάμεσά τους και αρκετοί αλλοδαποί -κυρίως Αλβανοί- εργάτες που ζουν στο νησί.

«Ο υπερτυχερός έπαιξε ένα δελτίο σε σύστημα, αξίας 9,5€, από αυτά που βγάζει αυτόματα το μηχάνημα. Είχε και άλλες στήλες πλην αυτής που είχε 5+1 επιτυχίες και κέρδισε το μεγάλο ποσό. Τον περιμένουμε από ώρα σε ώρα να έρθει για να τον συγχαρούμε, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως δεν εμφανίζονται οι τυχεροί, για λόγους ασφάλειας και στέλνουν κάποιον δικηγόρο να εισπράξει τα χρήματα», αναφέρει η Μάγδα Μαλαματένιου.

Μπλόκαρε και το τηλέφωνο του δημάρχου Αλοννήσου, Πέτρου Βαφίνη, καθώς δημοσιογράφοι, φίλοι, συγγενείς κατοίκων και συνεργάτες του, τον καλούσαν για να μάθουν ποιος είναι ο τυχερός του Τζόκερ. «Δεν είμαι εγώ, βρίσκομαι εκτός Αλοννήσου και δεν ξέρω κάτι», απαντούσε εκείνος και μόλις έκλεινε το τηλέφωνο, σήκωσε άλλη μια γραμμή για να πει τα ίδιο πράγμα.

Στην παγωμένη Αλόννησο, που οι βοριάδες την «μαστιγώνουν» αλύπητα τις τελευταίες μέρες, το καράβι δεν έχει πιάσει λιμάνι εδώ και 5 πέντε ημέρες. Έτσι όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι πέρασαν την Πρωτοχρονιά στο νησί και με την ευκαιρία δοκίμασαν την τύχη τους στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου. Ένας από αυτούς είναι από χθες το βράδυ κατά πολύ πλουσιότερος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ