Vintage Pics: Σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο της Ράνιας της Ιορδανίας με τον βασιλιά Αμπντάλα

Το υπέροχο νυφικό, η εντυπωσιακή τούρτα

Είναι μια από τις ωραιότερες και πιο δραστήριες γυναίκες της υφηλίου. Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, εστιάζει την ενέργειά της υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

Getty Images

Getty Images

 

Getty Images

Η 49χρονη σήμερα Ράνια γνώρισε τον τότε πρίγκιπα της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ σε ένα πάρτι τον Ιανουάριο του 1993. Δύο μήνες αργότερα, εκείνος ανήγγειλε τη δέσμευσή τους και στις 10 Ιουνίου 1993, παντρεύτηκαν.

 

Ο κεραυνοβόλος έρωτας τους, κρατάει ακόμα , σχεδόν 26 χρόνια μετά το γάμο τους.

 

 

Η Βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα, έχουν τέσσερα παιδιά: Τον Διάδοχο του θρόνου Πρίγκιπα Χουσεΐν (γεννημένος 28 Ιουνίου 1994), την Πριγκίπισσα Ιμάν (γεννηθείσα στις 27 Σεπτεμβρίου 1996),  την Πριγκίπισσα Σάλμα (γεν. 26 Σεπτεμβρίου 2000) και τον Πρίγκιπα Χασέμ (γεννηθείς στις 30 Ιανουαρίου 2005)

Photo Credit – ; Photo Credit – http://www.arabiaweddings.com

To νυφικό που φόρεσε η βασίλισσα Ράνια στο γάμο της ήταν του γνωστού Βρετανού σχεδιαστή  Bruce Oldfield, ενώ του ίδιου σχεδιαστή είναι και το δεύτερο φόρεμα που φόρεσε την ίδια μέρα.

 

 

Πολύ εντυπωσιακή ήταν και η πολυόροφη τούρτα που έκοψε το βασιλικό ζεύγος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ