Συνελήφθη ο Ροντ Στιούαρτ μαζί με το γιο του - Έδωσε γροθιά σε φύλακα ξενοδοχείου στη Φλόριντα (φώτο)

Ο γιος του ισχυρίζεται ότι ο φύλακας τους προκάλεσε 

Ο διάσημος τραγουδιστής της ροκ Σερ Ροντ Στιούαρτ συνελήφθη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς με την κατηγορία της βιαιοπραγίας. 

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής/τραγουδοποιός έριξε γροθιά σε φύλακα του ξενοδοχείου Breakers Palm Beach Hotel στη Φλόριντα, όταν προσπάθησε μαζί με την παρέα και τον γιο του να εισέλθουν σε ιδιωτικό πάρτι που πραγματοποιούνταν σε παιδότοπο. 

Ο φύλακας του ξενοδοχείου,Τζέσι Ντίξον, ανέφερε - σύμφωνα με το έγγραφο της αστυνομίας- ότι είδε μια ομάδα ανθρώπων κοντά στο χώρο υποδοχής της εκδήλωσης, να προσπαθεί να εισέλθει χωρίς άδεια.

«Ο Ροντ και η παρέα του άρχισαν να κάνουν φασαρία και να δημιουργούν σκηνή. Απέφυγαν τις εντολές του κ. Ντίξον για να φύγουν», γράφει η ένορκη κατάθεση.

Ο Ντίξον ανέφερε ότι ο 39χρονος γιος του Στιούαρτ, Σον, ήρθε «μύτη με μύτη» μαζί του, όταν ο πρώτος του είπε να κάνει μερικά βήματα πίσω και να δημιουργήσει χώρο.

Ο Σον τον έσπρωξε προς τα πίσω, τοποθετώντας το δεξί του χέρι στο στήθος του και τότε ο Σερ Ροντ μπήκε μπροστά και του έριξε γροθιά στα πλευρά. 

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Σερ Ροντ «ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο περιστατικό».

Η κατάθεση αναφέρει ότι υπήρξαν και μάρτυρες που είδαν και επιβεβαιώνουν το περιστατικό. Ο αστυνομικός που προχώρησε στη σύλληψη, ισχυρίζεται ότι είδε υλικό από τις κάμερες στο σημείο. 

Ο Σερ Ροντ έλαβε ειδοποίηση για να εμφανιστεί στο Ποινικό Δικαστήριο Palm Beach με την 5η Φεβρουαρίου ως ημερομηνία δικαστηρίου, αναφέρει η αγγλική Huffpost

Ο 39χρονος Σον Στιούαρτ ισχυρίζεται ότι ο φύλακας, Τζέσι Νίξον, ήταν προκλητικός και επιθετικός και ήταν η κακή συμπεριφορά του που προκάλεσε τον πατέρα του, να τον χτυπήσει, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ