Οι αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 9 Ιανουαρίου 2020 από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Κρόνος & σύνοδος Πλούτωνα!

Οι αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 9 Ιανουαρίου 2020 από την Ολυμπία Χριστοδουλή και το myastro.

Βρισκόμαστε εν αναμονή της έκλειψης και της συνόδου Κρόνου Πλούτωνα. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια.

Ξεκινάμε την πορεία μας στο 2020 και η πρώτη επίσημη εβδομάδα της νέας χρονιάς έρχεται με πολύ σημαντικές εξελίξεις στις αποσκευές της.

Μια έκλειψη! Και όχι μόνο. Η έκλειψη αυτή, ενεργοποιεί την πολύ σημαντική σύνοδο μεταξύ του Κρόνου και του Πλούτωνα, κάτι που έρχεται να αλλάξει πολλά από αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσαμε δεδομένα τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Ωστόσο, η εβδομάδα κάνει την έναρξή της κουβαλώντας ακόμα τη “ζάλη” των γιορτινών ημερών που πέρασαν, κρατώντας μας ακόμα στην σφαίρα του ονείρου και του φανταστικού.

Λίγο η ανάγκη του να το ρίχνουμε έξω, λίγο το συναίσθημα μας που είναι ακόμα φορτισμένο, λίγο κι ο Ποσειδώνας που πρωτοστατεί στο σκηνικό, το κλίμα δεν επανέρχεται άμεσα στους καθημερινούς του ρυθμούς.

Photo: Shutterstock

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στην ημέρα της Τρίτης κάνει την ονειροπόληση μέρος της καθημερινότητας σου και της διάθεσης σου, κάνοντας σε πολλές φορές να χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να κινείσαι στους δικούς σου ατραπούς…

Καμία διάθεση για πρακτικές εφαρμογές, δουλειά και υποχρεώσεις που συνδέονται με τα “πρέπει” σου. Λαχταράς να ξεφύγεις με όποιο τρόπο μπορείς από αυτές και θα το κάνεις με όποιο κόστος σε πολλές περιπτώσεις.

Θα συνεχίσεις να ζεις τις δικές σου γιορτές, εκεί κάπου στο παλάτι του μυαλού σου, να φτιάχνεις τα πράγματα όπως σου αρέσει και να ζεις με αυτά που επιθυμείς, έστω και αν βιώνεις μια εικονική πραγματικότητα, σύμφωνα με το myastro.gr.

Στο όλο κλίμα έρχεται να προστεθεί και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, την Τετάρτη, φτιάχνοντας ακόμα περισσότερο την διάθεση σου, εμπλουτίζοντας την με τις απαραίτητες δόσεις ονείρου και φαντασίας,

Μην εμπιστεύεσαι αυτά που ακούς και να είσαι πολύ προσεκτικός και σε ότι λέγεται τώρα, γιατί πολλά από αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ακόμα και αν ηχούν όμορφα στ΄ αυτιά σου.

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς ολόκληρης είναι η συνάντηση των δύο αργών πλανητών στην ημέρα της Κυριακής, του Κρόνου και του Πλούτωνα.

Δυο αργοί πλανήτες που συναντώνται σπάνια (κάθε 33 -37 χρόνια), όμως η συναντήσεις τους ορίζουν μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Ο Κρόνος είναι ο άρχοντας του κάρμα, ο κύριος του πεπρωμένου. Συμβολίζει τα όρια, τον περιορισμό, τις δομές, την αυτοπειθαρχία που χρειάζεται να έχει το άτομο για να ελευθερώσει την ψυχή του.

Από την άλλη, ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που η δράση του αφορά την έκρηξη και τον μετασχηματισμό. Συμβολίζει την ανάγκη για επιβίωση. Την εσωτερική δύναμη που ανασύρεται σε δύσκολες περιόδους.

Οι δυο τους ενώνονται για μια φορά την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, ανοίγοντας έναν μακρύ κύκλο αλλαγών στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά και στις ζωές μας.

Τα πάντα σε αυτή τη ζωή είναι κύκλοι. Αυτούς καλούμαστε να ακολουθήσουμε και πάντα για να ανοίξει ένας καινούργιος, χρειάζεται να κλείσει ένας παλιός.

Και αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα. Το να ξεριζώσεις μια συνήθεια που μπορεί να μην σου κάνει καλό, να το γνωρίζεις, αλλά έχεις μάθει να ζεις με αυτήν.

Όμως επειδή το σύμπαν έχει την δική του σοφία, οργανώνει έτσι τα γεγονότα που σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επόμενη φάση σου.

Και αυτό θα επηρεάσει τόσο τη ζωή μας όσο και το συλλογικό επίπεδο.

Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε πολίτες αυτού του κόσμου, επηρεαζόμαστε από τα γεγονότα του και αλληλεπιδρούμε με το κάθε σύστημα το οποίο μας περιλαμβάνει, εφ’ όσο επηρεάζεται και αυτό.

Τίποτα δεν στέκεται μόνο του, όλοι επηρεάζουμε τα πάντα γύρω μας, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε.

Ζούμε σε μια εποχή που η οικονομική κρίση βρίσκεται στο αποκορύφωμα της και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν έχουμε να δούμε σημαντικές αλλαγές του μέχρι τώρα τρόπου της διαχείρισης αλλά και κατανομής του πλούτου.

Βεβαίως όταν μιλάς για Κρόνο –Πλούτωνα, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις το μέγεθος της αλλαγής και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο διάστημα που διανύουμε.

Από την άλλη μεριά ο Κρόνος έρχεται να αποδημήσει ότι δεν είναι υγιές, κάθε σύστημα η κατάσταση που δεν έχει υγιείς βάσεις. Ο Πλούτωνας θα το ισοπεδώσει ριζικά.

Η πίεση θα ενταθεί λίγο πριν την κορύφωση της όψης, και λίγο μετά, ωστόσο τα αποτελέσματα των δύο πλανητών είναι μακροχρόνια και σηματοδοτούν την αρχή ενός κύκλου σημαντικών αλλαγών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκεί προβλέπεται να υπάρξει μια σειρά δραματικών αλλαγών, που είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν σαρωτικά το μέχρι τώρα σαθρό οικοδόμημα της παγκόσμιας οικονομίας.

Βεβαίως το αποτέλεσμα μπορεί να μην το δούμε άμεσα αλλά μετά από κάποιο διάστημα ή ακόμα και χρόνια.

Το σημαντικό και καθοριστικό στο διάστημα αυτό είναι η ανάληψη των ευθυνών, τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί μια ουσιαστική αλλαγή.

Σε προσωπικό επίπεδο, και ιδιαίτερα αν ανήκετε στους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους ή έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των ζωδίων, η εποχή αυτή προοιωνίζει εξαιρετικά σημαντικές αλλαγές.

Θα υπάρξουν σημαντικά κλεισίματα κύκλων, σε ότι μπορεί μέχρι τώρα να έχει πάψει να λειτουργεί. Μπορεί να αφορά την καριέρα ή την προσωπική ζωή.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απώλειες που θα αναγκάσουν σε αλλαγές και μπορεί να υποχρεωθείτε να εγκαταλείψετε κάτι, που όμως μέχρι τώρα δεν έχει όφελος και απλά το συντηρείτε.

Ωστόσο ότι γίνεται τώρα, όσο και αν φαίνεται δύσκολο, είναι αφενός κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, αλλά δεν είχατε καταφέρει να διαχειριστείτε, αλλά και αφορά την εξελικτική σας πορεία. Γι αυτό καλείστε σε συνειδητές επιλογές και δράσεις προκειμένου να διευκολυνθείτε στην όποια μετάβαση πρόκειται να συμβεί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ