Κέιτ Μπλάνσετ: Σαν την θεά Άρτεμι με τουαλέτα της δικής μας Μαίρης Κατράντζου από την κολεξιόν της επίδειξης στο Σούνιο 

Η Αυστραλιανή ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε ως Ελληνίδα θεά, στις Χρυσές Σφαίρες στο Beverly Hills την Κυριακή, με μια υπέρκομψη δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου.

 

Η 50χρονη σταρ έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες. Εμφανίστηκε με κίτρινη τουαλέτα με πιέτες και υπέροχο μπούστο, κεντημένο κρύσταλλα. Η δημιουργία ονομάζεται «Justice» (Δικαιοσύνη), όπως έγραψε σε ανάρτησή της η Μαίρη Κατράντζου.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια ανέφερε ότι η δημιουργία είχε παρουσιαστεί στο σόου της «Ελπίδας» στον ναό του Ποσειδώνα. «Ο Θεός είναι γυναίκα. Αισθάνομαι δέος για την Κέιτ και εμπνέομαι απεριόριστα από την χάρη της και τη γενναιοδωρία της. Αυτό το φόρεμα «Justice» ανήκει στην πρώτη μου συλλογή Couture που παρουσιάστηκε στο ναό του Ποσειδώνα με τη βοήθεια του @elpida_association και ελπίζω ότι αυτό το φόρεμα χαρίζει «δικαιοσύνη» στην ομορφιά».

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail με την ηθοποιό να αναφέρεται στην τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα της, Αυστραλία

Διαβάστε επίσης:

Η Mary Katrantzou ανεβάζει τις "δικές της εικόνες" από την επική βραδιά της στο Ναό του Ποσειδώνα - Οι συγκλονιστικές δημιουργίες κάνουν το γύρο του κόσμου (φώτο)

Σούνιο: Υπέρ θέαμα με ρούχα-έργα τέχνης της Mary Katrantzou & μουσική Βαγγέλη Παπαθανασίου - Εκατοντάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο δάκρυσαν & χειροκρότησαν (φωτό & βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ