Μελάνια Τραμπ: Ντυμένη για να πάει σε πάρτι... μόδας με τις φίλες της πλάι στον πανύψηλο γιό της - Χεράκι με τον Ντόναλντ - Φώτο 

Η Μελάνια Τράμπ επιστρέφει από τις διακοπές της με τον σύζυγό της Ντόναλντ και την οικογένεια της, με πολύ λαμπερό μακιγιάζ και chic ντύσιμο που μοιάζει σαν να πηγαίνει σε πάρτι μόδας. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια, τον γιο τους Μπάιρον και άλλα μέλη της οικογένειας, πέρασαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο εξοχικό τους στο Mar a lago της Φλόριντα και χθες το βράδυ επέστρεψαν στην βάση τους, τον Λευκό Οίκο, εν μέσω θερμού επεισοδίου με το Ιράν μετά την δολοφονία του υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί, σε αεροπορική επιδρομή στην Βαγδάτη.

Η οικογένεια Τραμπ επέστρεψε χθες στον Λευκό Οίκο, ταξιδεύοντας με το Air Force One από την Φλόριντα. Ο Αμερικανός πρόεδρος συνοδευόμενος από την Μελάνια, τον πολύ ψηλό γιο του Μπάιρον που τους είχε περάσει και τους δύο, την κόρη του Ιβάνκα και τα τρία της παιδιά.

Προσγειώθηκαν στην στρατιωτική βάση στο Μέριλαντ με ένα μικρό απρόοπτο να συμβαίνει κατά την αποβίβαση.

Η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου μας "έβαλε τα γυαλιά" με άλλη μια πολύ κομψή εμφάνιση. Επέλεξε ένα λευκό φόρεμα που συνδύασε πολύ ωραία με μοντέρνα άσπρα μποτάκια και ένα πλεκτό πανωφόρι με γκρι και μπεζ λεπτομέρειες Loro Piana, (μια ιταλική εταιρεία ειδών ένδυσης που ειδικεύεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, πολυτελούς κασμίρ και μαλλιού), ενώ το μακιγιάζ της ήταν άψογο με απαλά ροζ χείλη και πιο έντονα βαμμένα μάτια.

Δείτε τις φωτογραφίες όπως της δημοσιεύει η Daily Mail:

Διαβάστε επίσης:

Η Μελάνια Τραμπ πιο ξανθιά από ποτέ: Μπρονζέ και σαντρέ ανταύγειες, έντονο μακιγιάζ, περιποιημένο μανικιούρ (Φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ