Χρυσές Σφαίρες 2020: Γιατί ο λόγος του Μπραντ Πιτ ήταν ο ωραιότερος απ' όλους - Και το γελάκι της Τζένιφερ Άνιστον επίσης (φώτο-βίντεο)

Αγαπητέ Μπραντ, show them how it's done.

Ηταν ένα από τα βραβεία της Τελετής Απονομής των Χρυσών Σφαιρών που, ταυτόχρονα, άξιζε περισσότερο και θα μπορούσε να έχει πάει σ' οποιονδήποτε άλλο από τους συνυποψηφίους του.

Ο Μπραντ Πιτ τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στο... Χόλιγουντ» κι η ευχαριστήρια ομιλία του, φαινομενικά αυθόρμητη, πάτησε όλα, μα όλα τα σωστά κουμπιά.

Διαβάστε παρακάτω και δείτε το βίντεο 

Η εμφάνιση : Τα μαλλιά λίγο μακριά, το μούσι λίγο αξύριστο, το στιλ λίγο ατημέλητο, το σμόκιν κλασικό, ιταλικό Brioni, τα δαχτυλίδια στη θέση τους. Στο δρόμο για τα 57 είναι πιο σέξι από ποτέ κι αυτό κάτι λέει.

Οι fans: Οταν ο Μπραντ Πιτ ανέβηκε στη σκηνή, εκείνοι που φώναζαν και σφύριζαν από κάτω ήταν κάτι σαν τη χρυσή κερκίδα, ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο Τζέισον Μομόα, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Αλ Πατσίνο.

R.E.S.P.E.C.T: Με τον σωστό σεβασμό και μια συγκίνηση που έμοιαζε αληθινή, απέδωσε το θαυμασμό του στους συνυποψηφίους του, που δεν ήταν τίποτε λιγότερο από τέσσερις από τους σπουδαιότερους εν ζωή ηθοποιούς, ο Αλ Πατσίνο, ο Τζο Πέσι, ο Τομ Χανκς κι ο (απών από την τελετή) Αντονι Χόπκινς. «Αυτοί είναι οι Θεοί μου.» Με τη σεμνότητα που αρμόζει.

Ο άνδρας, ο μύθος, ο θρύλος Ευχαριστεί τον Κουέντιν Ταραντίνο, που του σηκώνει το ποτήρι: «για την εμπειρία».

Αφιερώνει στον LDC :Τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τον «σύντροφο στο έγκλημα», με τρυφερότητα και χιούμορ. «Πριν την "Επιστροφή", έβλεπα τους συμπρωταγωνιστές του ν' ανεβαίνουν στη σκηνή, να κερδίζουν βραβεία και να τον ευχαριστούν εκ βαθέων.

Ξέρω γιατί. Το οποίο, φυσικά, συμβαίνει και αυτή τη στιγμή. «Αλλά εγώ θα μοιραζόμουν τη σχεδία!»  Αναφερόμενος στην ταινία που έκανε τον ΝτιΚάπριο διάσημο, τον «Τιτανικό», ένα χαριτωμένο... καρφάκι εγωισμού.

Η μαμά κι η Τζεν: Χαιρετά από μακριά την οικογένειά του που έχει επιστρέψει στα Οζαρκ όπου ζει κι απολογείται που δεν έφερε μαζί του τη μαμά του:

«Ηθελα, αλλά δεν μπορούσα γιατί με όποια γυναίκα με δουν μαζί, γράφουν ότι βγαίνουμε και θα ήταν άβολο!» Κι η κάμερα κόβει, πού αλλού, στο πονηρό γελάκι της Τζένιφερ Ανιστον, γράφει η Λήδα Γαληνού στο άρθρο της στο flix.gr

Ο Πιτ είχε αναφερθεί στην πρώην (-πρώην) γυναίκα του στο κόκκινο χαλί, λέγοντας, «Σίγουρα θα πετύχω την Τζεν απόψε, είναι καλή φίλη.»

Το ανθρωπιστικό μήνυμα Λιτό και ουσιαστικό, σαν να το λέει ο παππούς μας: «Αν αύριο έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον, μην τη χάσετε, πιστεύω πως το χρειαζόμαστε.»



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ