20χρονη πρόσφερε γυμνές φωτογραφίες της & συγκέντρωσε 700.000$ για τα θύματα της Αυστραλίας 

Έναν απρόσμενο τρόπο βρήκε μία 20χρονη για να συγκεντρώσει χρήματα για τους πληγέντες στην Αυστραλία.

Ο λόγος για την Κέιλεν Γουάρντ, η οποία αποφάσισε να βοηθήσει όσους παλεύουν μέρα και νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Αυστραλίας προσφέροντας γυμνές φωτογραφίες της στους fan της.

Αποφάσισε να προσφέρει γυμνές φωτογραφίες της σε οποιονδήποτε follower θα έκανε δωρεά άνω των 10 δολαρίων και κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 700.000 δολάρια. 

Οι γυμνές φωτογραφίες άλλωστε που έχει στην κατοχή της η 20χρονη δεν είναι λίγες, καθώς η ίδια εργάζεται εδώ και πέριπου ένα χρόνο ως γυμνό μοντέλο στην Καλιφόρνια.

«Χρησιμοποιώ το Twitter για να κερδίζω χρήματα, πουλώντας γυμνές φωτογραφίες. Έχω ένα πιστό κοινό που αγοράζει υλικό από μένα και έτσι πληρώνω τους λογαριασμούς μου»,ανέφερε η ίδια.


Μιλώντας στην Guardian, η Κέιλεν Γουάρντ δήλωσε πως έχει ήδη δωρίσει 1.000 ευρώ στους πυρόπληκτους στην Αυστραλία.

«Έχω περίπου 30.000, και σκέφτηκα ότι πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να καταθέσουν χρήματα, κάνοντας κάποια δωρεά για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Στις 3 Ιανουαρίου, η Γουάρντ ανάρτησε μια γυμνή φωτογραφία της αρχικά στο Twitter, στην οποία είχε καλύψει τα επίμαχα σημεία με emoji πεταλούδων, δίπλα σε μία λίστα με οργανώσεις που θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν οι followers της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Does this top make my eyes look big??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jenna (@thejennalee) στις

 

Η ίδια είχα συγκεντρώσει μέσα σε ένα απόγευμα 7.000 δολάρια.

«Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα γίνει viral. Είχα κατακλυστεί από μηνύματα. Γρήγορα το πράγμα «εξερράγη» και φτάσαμε τα 100.000 δολάρια πριν το καταλάβω».

Το αρχικό tweet της Γουάρντ έχει τώρα 77.000 share και η ίδια αυτοαποκαλείται πλέον η «Γυμνή Φιλάνθρωπη».

Ωστόσο οι γυμνές φωτογραφίσεις της για καλό σκοπό της «έφεραν» και προβλήματα.

Παρ΄ότι στο Instagram είχε περίπου 60.000 followers, το προφίλ της έκλεισε όταν έγινε αντιληπτό πως έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε όσους έδιναν χρήματα για τις φωτιές στην Αυστραλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your dress has too many straps so you just give up.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jenna (@thejennalee) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is there a tip or piece of advice that you swear by?! What is it?? Mine is: If your mood is down, physical activity always helps as well as sitting in the sun for 10 mins. I implement this daily, try it for yourself!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jenna (@thejennalee) στις

Το Instagram μάλιστα έκοψε με αυτό τον τρόπο και μια βασική πηγή εσόδων για το μοντέλο. «Κάθε φορά που προσπαθώ να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό απενεργοποιείται, και αυτό που είναι ανησυχητικό, είναι πως μερικοί ψεύτικοι λογαριασμοί μου δεν έχουν διαγραφεί. Έχω υποστεί κλοπή ταυτότητας στο Instagram», ανέφερε η ίδια.

Οι φωτιές στην Αυστραλία έχουν προκαλέσει πρωτοφανή καταστροφή στην ήπειρο, ειδικά στην Βικτώρια και στην Νέα Νότια Ουαλία, με πολλούς διάσημους να συγκεντρώνουν χρήματα μέσα από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Η Κάιλι Μινόγκ και η Νικόλ Κίντμαν δώρισαν η κάθε μία από 500.000 δολάρια Αυστραλίας για τον σκοπό. 

 

Διαβάστε επίσης:

Συνταρακτικές εικόνες από την Αυστραλία: Μια από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία του πλανήτη 

Μαρέβα Μητσοτάκη, Αλέξης Γεωργούλης, Αθερίδης, Μακρόν, Τατιάνα Μπλάτνικ - Κάνουν έκκληση για την Αυστραλία 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ