Πυροβόλησαν τον ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Γλυφάδα: Είδα κάποιον να με πλησιάζει, μου έριξε & έφυγε - Το καμένο smart   

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 21:00, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα έξω από το σπίτι του, τραυματίζοντας τον ελαφρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο την στιγμή που άνοιξε πυρ κατά του πρώην παίκτη των ερυθρόλευκων έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, τραυματίζοντας τον στο πόδι, ως "μήνυμα" όπως μάλιστα φέρεται να είπε ο δράστης απευθυνόμενος στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ έξω από το σπίτι που διαμένει ο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος εκείνη την στιγμή έβγαινε από το αυτοκίνητό του, αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες γονάτισε προκειμένου να αποφύγει τον πυροβολισμό, ωστόσο από την πτώση του τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο ήταν smart εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα καμένο στον περιφερειακό του αεροδρομίου στο γκολφ της Γλυφάδας, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε ένα πιστόλι που κατά πάσα πιθανότητα είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ