Πότε έχουμε Πανσέληνο μέσα στο 2020 & ποια ζώδια επηρεάζονται;

Πότε έχουμε Πανσέληνο μέσα στο 2020; Ποιες είναι οι ημερομηνίες του έτους που θα έχουμε Πανσέληνο;

Σου έχουμε αναλυτικά όλο το ημερολόγιο της χρονιάς, με την Πανσελήνους, τις ημερομηνίες τους και όσους επηρεάζονται άμεσα.

Πανσέληνος Ιανουαρίου 2020: Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου συνοδεύεται από το φαινόμενο της Έκλειψης Σελήνης και πραγματοποιείται στις 10 του μήνα, στο ζώδιο του Καρκίνου, συγκεκριμένα στην 20° 00’ του ζωδίου. Είναι ένα σκληρό και επίπονο φεγγάρι το οποίο θα προκαλέσει ισχυρές αναταράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, αναφέρει το oroskopos.gr.

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2020: Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται την δεύτερη  Κυριακή του Φεβρουαρίου (δηλαδή στις 9 του μήνα) στην 20η μοίρα του Λέοντα. Παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Άρη που σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα  γεγονός που μας προδιαθέτει να ξεφύγουμε από το δύσκολο κλίμα του Ιανουαρίου και να προβούμε ενθουσιασμό σε νέες δραστηριότητες. Είναι ένα φεγγάρι πάθους και ερωτισμού.  Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Οι Κριοί και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να βρεθούν οι απόλυτα κερδισμένοι της περιόδου!

Πανσέληνος Μαρτίου 2020 : Η Πανσέληνος του Μαρτίου (SuperMoon) πραγματοποιείται στις 9 του μήνα, στην 19η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου. Παρατηρούμε την συμμετοχή του Ποσειδώνα,  όπου κάνει ιδιαίτερα θολό το τοπίο των ημερών. Προσοχή σε πλάνες, εξαπατήσεις, συγχύσεις, διλήμματα. Θα δούμε ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ προσοχή πρέπει να δείξουμε στις ιώσεις της εποχής. Τα Ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πανσέληνος Απριλίου 2020: Στις 8 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στην 18η μοίρα του ζωδίου του Ζυγού.  Το φεγγάρι αυτό , θα επηρεάσει ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου. Την προσοχή τους πρέπει να δείξουν όμως και οι σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου γιατί παρατηρούμε την κορύφωση τετραγώνου Άρη με Ουρανό, όπου θα φέρει επαναστατικές αντιδράσεις, ρήξεις, καβγάδες αλλά και ατυχήματα

Πανσέληνος Μαΐου 2020: Πραγματοποιείται στις 7 του μήνα στην 17η μοίρα του ζωδίου του Σκορπιού. Είναι ένα φεγγάρι που θα προσφέρει την δύναμη, το πείσμα, την επιμονή για να μπορέσουμε να κάνουμε σημαντικά βήματα στη ζωή μας. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης Ιουνίου 2020: Η Πανσέληνος του Ιουνίου συνοδεύεται από το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης και πραγματοποιείται στις 5 Ιουνίου στην 15η μοίρα του Τοξότη.  Παρατηρούμε την δυσαρμονική συμμετοχή της Αφροδίτης από τους Διδύμους (ανάδρομη), του Άρη και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η περίοδος αναμένεται χαοτική, γεμάτη συγχύσεις, διλήμματα, μπερδέματα και λάθη τα οποία θα πρέπει να αποτραπούν. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης Ιουλίου 2020:  Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 5 Ιουλίου στην 13η μοίρα του Αιγόκερω, συνάμα έχουμε και τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο. Αναμένεται να είναι μία πανσέληνος σκληρή με προκλήσεις για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος Αυγούστου 2020: Πραγματοποιείται στις 3 του μήνα στην 11η μοίρα του ζωδίου του Υδροχόου, με την δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού από τον Ταύρο. Ακραία φυσικά φαινόμενα, ξαφνικά γεγονότα, ρήξεις και εντάσεις αναμένονται με αυτό το φεγγάρι. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου με αρχές 2ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2020: Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου στην 11η μοίρα του Ιχθύ. Επηρεάζει τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου με αρχές 2ου δεκαημέρου όπου αναμένεται να βρεθούν σε μία περίοδο συναισθηματικής φόρτισης και έντασης.

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2020:  Κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου σχηματίζονται 2 Πανσέληνοι. Η πρώτη πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στην 10η μοίρα του Κριού. Ο Κυβερνήτης του ζωδίου που γίνεται η Πανσέληνος είναι ο Άρης που κινείται ανάδρομος σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο ενώ λίγες μέρες μετά το φεγγάρι βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) βρίσκονται σε ένα πολύ τεταμένο και έκρυθμο  διάστημα, κρίσεων, εντάσεων και ισχυρών διασπάσεων. Η 2η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 31 Οκτωβρίου στην 8η μοίρα του Ταύρου, όπου παρατηρούμε την συμμετοχή του Ουρανού . Ξαφνικές, απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές αναμένονται για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης  Νοεμβρίου 2020: Πραγματοποιείται στις 30 του μήνα στην 8η μοίρα των Διδύμων επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Θα είναι ένα αρκετά πιο ήπιο φεγγάρι, το οποίο θα εντείνει τις επικοινωνιακές τάσεις.

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2020: Πραγματοποιείται στις 30 του μήνα στην 8η μοίρα του Καρκίνου με την θετική συμμετοχή του Ουρανού. Είναι ένα φεγγάρι που δίνει την διέξοδο για χαρούμενες στιγμές. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου που μπορούν να δουν διέξοδο σε προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ