Story of the day: Παντρεμένοι 64 χρόνια, πέθαναν με διαφορά 4 ωρών - Ήταν συνομήλικοι - Φώτο & βίντεο  

Αυτό το αγαπημένο ζευγάρι από το Οχάιο των ΗΠΑ έζησε μαζί 64 χρόνια κοινής πορείας, αλλά δεν μπόρεσαν να αντέξουν ο ένας μακριά από τον άλλον και πέθαναν με διαφορά 4 ωρών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την Daily Mail, ο 88χρονος Μπιλ Στσάφραθ πέθανε στις 07:00 και η 88χρονη σύζυγός του, Νάνσυ, στις 11:00 σε γηροκομείο.

Η ανιψιά του ζευγαριού Πατ Κορνήλιους δήλωσε: «Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, που δεν μπορούσε ο 88χρονος να σηκωθεί από το κρεβάτι του, ενώσαμε τα κρεβάτια τους στη μέση του δωματίου. Οπότε κυριολεκτικά κρατούσαν τα χέρια τους ενωμένα την τελευταία εβδομάδα της ζωής τους».

Ο ανιψιός τους, Τζον Μόριτζ πρόσθεσε: «Ήταν σαν να είχαν αποφασίσει να "φύγουν" μαζί, ο ένας μετά τον άλλον. Με κάποιο τρόπο το ήξεραν». Οι δυο τους δεν είχαν παιδιά, αλλά ο 88χρονος είχε ακόμα 11 αδέλφια και πολλά ανίψια, με τα μέλη της οικογένειας να φτάνουν περίπου τα 200 άτομα. 

Ο Μπιλ ήταν βετεράνος στρατιώτης, ο οποίος είχε πολεμήσει στην Κορέα από το 1951 μέχρι και το 1953. Όταν επέστρεψε από τον πόλεμο έκανε καριέρα ως χτίστης. Από την άλλη η Νάνσυ δούλευε για 35 χρόνια στην Τράπεζα που κατάφερε να γίνει και αντιπρόεδρος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ