Με αυτό το βίντεο θα ξεραθείτε στα γέλια: Η Άνιστον "κρατάει την κοιλιά της" με αυτό που ανέβασε η Maria Shriver Kennedy - τέως του Σβαρτσενέγκερ

Ξεσήκωσε το Instagram

Τι μπορεί να σου συμβεί ξαφνικά όταν είσαι στο σπίτι και ανοίγεις το ψυγείο ή την ντουλάπα, ή κάθεσαι αμέριμνη στον καναπέ για να δεις τηλεόραση; Πολλά... όταν κάποοιος θέλει να σου κάνει πλάκα.

Η δημοσιογράφος Μαρία Σράιβερ , τέως σύζυγος του ηθοποιού Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ , ανέβασε εχθές στον προσωπικό της λογιαριασμό στο Instagram, ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, για να "σκάσει το χειλάκι μας", στο τέλος της εβδομάδας.

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Αξίζουμε λίγο γέλιο. Ελπίζω μόνο τα παιδιά μου να μη δοκιμάσουν κανένα από αυτά τα κόλπα σε εμένα", έγραψε στη λεζάντα.

Το βίντεο με τις 157,942 προβολές, προέρχεται από την εκπομπή του  Jimmy Fallon  και έλαβε εκατοντάδες "like" και άλλα τόσα σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της Σράιβερ. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You deserve a laugh! I just hope my kids never try any of these on me. Thanks for the Friday laughs @michael_fallon_! #fridayfunnies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Shriver (@mariashriver) στις

 

Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν η Τζένιφερ Άνιστον που "κρατάει την κοιλιά της" από τα γέλια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ