Γιάννης Στάνκογλου: Ο "Θωμάς" - "Άγριες Μέλισσες" είχε γενέθλια - Το γιόρτασε συγκινημένος με τον David Bowie, τούρτα έκπληξη & ιδού η ηλικία του (φώτο-βίντεο)

Οι ευχές από Ζέτα Δούκα & Μαρία Κορινθίου

Ο γοητευτικός κύριος "Θωμάς Κυπραίος", έχει προβληματίσει τους τηλεθεατές που παρακολουθούν τη δημοφιλή σειρά "Άγριες Μέλισσες", με τον μηστυριώδη και αινιγματικό χαρακτήρα του αλλά παράλληλα έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών γυναικών κι όχι μόνο στο σήριαλ.

Ο ταλαντούχος Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά αποδίδει τέλεια με την ερμηνεία του, τον χαρακτήρα που ερωτεύθηκε η Μυρσίνη Σεβαστού, (Κατερίνα Διδασκάλου), και που κατάφερε να κατακτήσει και την Ελένη Σταμίρη (Μαρία Κίτσου).

Ο αγαπημένος ηθοποιός, είχε γενέθλια την ημέρα που πέθανε, όπως ο ίδιος λέει, ο αγαπημένος του David Bowie, και δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

"Σήμερα κλείνω τα 46.μέρα γενεθλίων η μέρα που πέθανε ο αγαπημένος μου David Bowie θα το γιορτάσω μαζί του....", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα κλείνω τα 46.μέρα γενεθλίων η μέρα που πέθανε ο αγαπημένος μου David Bowie θα το γιορτάσω μαζί του....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou) στις

 

O Γιάννης Στάνκογλου γιόρτασε τα γενέθλια του στο θέατρο καθώς πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Γιούγκερμαν" .

Στην φωτογραφία από το θέατρο, όπου γιόρτασε τα γενέθλια του τον βλέπουμε - όπως είχε υποσχεθεί στην πρώτη ανάρτηση - με σμόκιν παρέα με τον .... David Bowie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night #birthdayboy#agriesmelisses #agriesmelisses? #γιουγκερμαν #friendsforever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou) στις

 

Στο τέλος της παράστασης μετά την υπόκλιση οι συνάδελφοι του στο θέατρο τον ξαναέφεραν στη σκηνή και εκείνος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει, όπως θα δείτε στο βίντεο

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση του για την όμορφη έκπληξη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night....

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou) στις

 

 

Ανάμεσα στους εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές που έσπευσαν να του ευχηθούν κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Δούκα που έγραψε : "Αγόρι μου! Χρόνια πολλά!!!" και η Μαρία Κορινθίου που έγραψε "Χρόνια πολλά Αιγόκερε".

 

"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ