Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης συμβουλεύει για την εβδομάδα που έρχεται - Επιστρατεύστε περίσκεψη & διπλωματία

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από Κώστα Λεφάκη, οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 13-19 Ιανουαρίου 2020

Η εβδομάδα μετά την έκλειψη της Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει ένα γενικότερο μούδιασμα εξ αιτίας της έντασης των γεγονότων που διαδραματίστηκαν. Απαιτεί προσοχή, περίσκεψη και διπλωματία, τόσο σε προσωπικές σχέσεις, όσο και σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και την πρόοδο του καθενός.

ΚΡΙΟΣ
Hεβδομάδα θα φέρει μια δοκιμασία στις φιλίες και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Δοκιμάζει επίσης μερικές από τις φιλοδοξίες σας και σας υποχρεώνει να κινηθείτε διαλλακτικά και διπλωματικά προκειμένου να αποφύγετε συγκρούσεις και μεγάλες απογοητεύσεις. Μην υποτιμάτε τις πρακτικές σας ανάγκες και μην προκαλείτε καινούργια κοινωνικά προβλήματα στον περίγυρο σας από επιπολαιότητα ή αφηρημάδα. Τέλος η έκλειψη Σελήνης που προηγήθηκε, μπορεί να μην φέρει μεγάλους καυγάδες όπως σε άλλους ανθρώπους αλλά να σας οδηγήσει σε μια έκπτωση ή σε μια απώλεια την ώρα που εκθέτετε τα όνειρα σας για ένα καλύτερο κόσμο το οποίο δεν μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι άνθρωποι. Αποφύγετε τις διαφωνίες στις κοινωνικές σας συναναστροφές. 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα γεγονότα της εβδομάδας που θα εκδηλωθούν στον άξονα εργασία και κοινωνική ζωή θα σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να καταφύγετε σε μια αυτοσυγκέντρωση και ενδοσκόπηση. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε σε ότι μεσολαβήσει στην διάρκεια του. Κάποιοι θα υποχρεωθείτε να ψάξετε στο παρασκήνιο της ζωής σας προκειμένου να εξοστρακίσετε επικίνδυνα άτομα που παρασκηνιακά δρουν εναντίον σας. Τέλος ανήσυχη προβλέπεται η ψυχική σας κατάσταση ενώ τα όνειρα σας θα είναι συχνά εφιαλτικά. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να έχετε στη σκέψη σας θετικά σχέδια και προγραμματισμούς και αισιόδοξες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε προσωπικές υποθέσεις σε εξέλιξη, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο ένα σχέδιο να ανατραπεί και η προσωπική σας ζωή να φορτιστεί από διάφορα γεγονότα. Έτσι λοιπόν υποχρεώνεστε να είστε επιστρατευμένοι προς κάθε κατεύθυνση. Ο κίνδυνος δεν θα είναι πάντα ορατός για αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι ή η αμυντική σας κατάσταση να είναι σε εγρήγορση. Αποφύγετε να αναμετρηθείτε με τρίτους, αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους, ελέγχετε την ασφάλεια σας και μην θίγετε κακώς κείμενα αυτό το μήνα. Μην αποθαρρύνεστε από τα τυχόν εμπόδια και διευρύνετε τις γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Στον επαγγελματικό τομέα, έχετε πολλές ευκαιρίες να προβληθείτε, να επεκταθείτε, να κάνετε κάτι καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις που θα σας επιτρέψουν ένα καινούργιο ξεκίνημα επαγγελματικό ή αισθηματικό.Ένα γεγονός ενδέχεται να εξανεμίσει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας και κάποια έκτακτη υποχρέωση να σας πιέσει σε μεγάλο βαθμό προκειμένου να την καλύψετε. Κυρίως ο τομέας που επηρεάζεται είναι ο οικονομικός και κατ’ επέκταση η μη υπολογιζόμενη σπατάλη χρήματος με αποτέλεσμα να μην έχετε ρευστό για άλλες υποχρεώσεις. Σε όποια περίπτωση και αν ανήκετε ελέγχετε την διαχείριση των χρημάτων σας. Η αισθηματική σας ζωή θα επηρεαστεί μέσα από ένα γεγονός του οποίου η συνέπεια είναι είτε ένας χωρισμός, είτε μια απώλεια δικού σας ανθρώπου, εξαιτίας μιας ανώτερης δύναμης που θα παρέμβει καταιγιστικά.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα μετά την έκλειψη Σελήνης έρχεται φέρνοντας πολλή δουλειά, ευθύνες, κούραση, πολλά σχέδια και προοπτικές αλλά και πολλές προσδοκίες. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι για τους περισσότερους από εσάς, ανοίγεται τώρα ένας δρόμος για τις επιδιώξεις σας και ότι θα πρέπει να φροντίσετε να είστε προετοιμασμένοι για την κούραση που σας περιμένει αλλά και για το τι πραγματικά θέλετε. Γενικότερα η εβδομάδα τονίζει την διαμάχη και φέρνει μια δοκιμασία η οποία είναι περισσότερο εγκεφαλική η νευρική παρά φυσική ή συναισθηματική.Φανείτε ρεαλιστές και μην ξεχνάτε ότι ο παραλογισμός δεν αποκλείει την εξυπνάδα αλλά μόνο την συγκρότηση της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περίοδος μετά την έκλειψη Σελήνης προσφέρεται για να επανεξετάσετε τις αισθηματικές αλλά και τις οικονομικές σας δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Ένα γεγονός θα σας βάλει σε δοκιμασία συναισθηματική, ένας δικός σας άνθρωπος θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα. Είναι καιρός να ξεπεράσετε τις πεισματικές αδιαλλαξίες και να δείτε καθαρά τι προσφέρετε στους άλλους και τι παίρνετε από αυτούς. Θα πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας, να διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας, να ενισχύσετε τις ασφαλιστικές σας δικλίδες και να αποφύγετε την εκδοχή της απώλειας ή κλοπής ενός σημαντικού σας αντικειμένου. 

ΖΥΓΟΣ
Το διάστημα μετά την έκλειψη Σελήνης που προηγήθηκε  θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τους επαγγελματικούς στόχους και να κάνετε αλλαγές που θα πείσουν τους άλλους και τον εαυτό σας ότι είστε υπεύθυνες, δυναμικές και εργατικές. Αναλάβετε πρόθυμα ευθύνες, επιβάλλετε πρόγραμμα στον εαυτό σας και προτιμήστε τη δραστηριότητα από τον προβληματισμό που δεν οδηγεί πουθενά. Επιδιώξτε την ανάληψη ευθυνών και προσέξτε την κοινωνική έκθεση και τα αρνητικά σχόλια. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέξτε την ανάληψη ενός δύσκολου έργου που πρέπει να φέρετε εις πέρας και τέλος δώστε μεγαλύτερη έμφαση και χρόνο στην αισθηματική και ερωτική σας ζωή και καθημερινότητα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα μετά την έκλειψη Σελήνης  θα είναι περίοδος αισθηματικών αλλαγών. Θα απαιτήσει από εσάς ευθύνες και συνέπεια στις επιλογές. Όπως και να αντιδράσετε όμως, στο τέλος θα παραδεχτείτε ότι έχετε καινούργιες απόψεις για τις ανθρώπινες σχέσεις και οι συνθήκες θα βοηθήσουν να λειτουργήσετε τελείως διαφορετικά από τις προσδοκίες του περιβάλλοντος σας. Θα πρέπει να αποφύγετε εκθέσεις σε κινδύνους ή αναμέτρηση με αντιξοότητες που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Άλλωστε ο Πλούτωνας έχει επηρεάσει και την ψυχολογική και την φυσική σας κατάσταση, ευαισθητοποιεί καταστάσεις που είναι ενοχλητικές ή βγάζει στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις όχι ευχάριστες ή τέλος ενεργοποιεί ένα ξεχασμένο πρόβλημα υγείας που δεν πρέπει να αμελήσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει πολύ τις σχέσεις σας με το κοινωνικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή θέλει επίσης μια επαγγελματική ή αισθηματική συνεργασία. Από την άλλη εκείνοι που σας αφορούν θα σας πιέσουν περισσότερο για την ανταπόκριση σας είτε στην συντροφική σχέση μαζί τους είτε στην συνεργασία που έχετε με αυτούς. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε μια ισορροπία στη σχέση σας για πολύ καιρό, ή μετά από την εκδήλωση ενός απροβλέπτου γεγονότος. Επιδιώξτε ενασχόληση με τα κοινά και νέες ερωτικές ή άλλες ανακαλύψεις, ενώ προσέξτε αντιξοότητες στο εργασιακό περιβάλλον και τυχόν ενοχλήσεις στην υγεία σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα έχει να κάνει με την κατανάλωση των δικών σας αποθεμάτων δύναμης. Αυτό σημαίνει ότι κάποια γεγονότα θα σας υποχρεώσουν να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις και ότι διαθέτει το ρεζερβουάρ σας. Από την άλλη θα τονιστεί η ανάγκη σας να φτάσετε στους στόχους σας και αυτή η ανάγκη μπορεί να σας ωθήσει να ξεπεράσετε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σας. Δεν συνιστώνται οι ριψοκίνδυνες κινήσεις γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο μιας ήττας ή μιας δοκιμασίας. Προσέξτε τις κληρονομικές και περιουσιακές σας εκκρεμότητες και φροντίστε να έχετε ασφαλή την ερωτική σας δραστηριότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα  θα δώσει έμφαση στα εξωτερικά γεγονότα και θα επιστρατεύσει την προσοχή σας σε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό περιβάλλον. Ένα γεγονός σε αυτό το χώρο θα επηρεάσει την ψυχολογία σας και θα επέμβει μεταρρυθμιστικά στις συνήθειες σας. Είναι πιθανό να έχετε μια ρήξη με συγγενείς ή συνεργάτες. Όσοι εκτελείτε υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων ή εξυπηρέτησης πολιτών θα πρέπει να κινηθείτε διαλλακτικά. Αστάθμητοι παράγοντες θα σας αιφνιδιάσουν και εδώ θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και διπλωμάτες. Αποφύγετε νομικούς αγώνες και μην προκαλείτε νομικές αντιδικίες εις βάρος σας.  Επιδιώξτε αλλαγή νοοτροπίας και τρόπου ζωής ενώ θα πρέπει να προσέξετε το οικονομικό και τις οφειλές σας προς τρίτους και προς στο δημόσιο. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η έκλειψη Σελήνης  στο ξεκίνημα της χρονιάς σας αναγκάζει  να είστε σε εγρήγορση, μάχιμοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί. Διεκπεραιώστε έγκαιρα υποχρεώσεις και μην φοβηθείτε να αναλάβετε καινούργιες επαγγελματικές ευθύνες. Η έκφραση της δύναμης σας θα πρέπει να μην έχει επιδεικτικό χαρακτήρα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα υποχρεώσετε τους άλλους να σας παραδεχτούν ή ένα αιφνίδιο γεγονός θα βγάλει το νευρικό στοιχείο του χαρακτήρα σας καθώς θα κληθείτε να δώσετε μια μάχη ή να σώσετε μια κατάσταση από την καταστροφή. Μετακινήσεις, γνωριμίες, σπουδές είναι πράγματα που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ