Σε εικόνες μια ολόκληρη δεκαετία της βασιλικής οικογένειας - Λίγο πριν η Μέγκαν βγει από το κάδρο (φώτο)

Μια δεκαετία γεμάτη σημαντικά γεγονότα

Η δεκαετία που πέρασε είχε πολλά ευχάριστα γεγονότα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας . Γάμοι που έγραψαν ιστορία αλλά και αφίξεις βασιλικών μωρών. Η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία και ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, παραιτήθηκε από τα αξιώματα του, ύστερα από δεκαετίες διακυβέρνησης του κράτους.

 Το βασιλικό ζευγάρι καλωσόρισε οκτώ εγγόνια στη διάρκεια της δεκαετίας που πέρασε. Η βασίλισσα γιόρτασε το 2012 , την αδαμάντινη επέτειο της , καθώς έκλεισε 60 χρόνια στο θρόνο.

Ενώ οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι ξεκίνησαν την δεκαετία ως εργένηδες , μέχρι το τέλος της, ήταν παντρεμένοι και έγιναν και οι δύο πατέρες.

Διαβάστε επίσης:Οι βασιλικοί γάμοι της δεκαετίας: Κέιτ & Ουίλιαμ - Σαρλίζ & Αλβέρτος - Σοφία & Πρίγκιπας Φίλιππος (φώτο)

Οι ξαδέρφες τους έγιναν επίσης είδηση στη διάρκεια της δεκαετίας που πέρασε η Ζάρα Φίλιπς που παντρεύτηκε το 2011, το 2012 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η Πριγκίπισσα Ευγενία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018.

Διαβάστε επίσης:Megxit: Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε προθεσμία 72 ωρών για την τελική απόφαση - Τα εκατομμύρια από το project "Sussex Royal" (φώτο-βίντεο)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καλωσόρισε 8 εγγόνια. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σαρλότ, ο πρίγκιπας Λουί, τα παιδιά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και ο μικρός Άρτσι ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν.

Διαβάστε επίσης:Ποια είναι τα ζητήματα ασφαλείας για τη Μέγκαν & το Χάρι - Πόσα είναι τα λεφτά που χάνουν (φώτο)

Η δεκαετία που πέρασε είχε πολλά αξιοσημειώτα γεγονότα για τη βασιλική οικογένεια . Ανάμεσα σε αυτά, τα σημαντικά υπεραντλατικά ταξίδια των μελών της.

Διαβάστε επίσης:No 1 θέμα διεθνώς η απόφαση Χάρι & Μέγκαν - Βασίλισσα Ελισάβετ: Είναι πιο περίπλοκο αυτό που θέλετε να πετύχετε - Η ανακοίνωση  

Στην αυγή της νέας δεκαετίας ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Αυτό θα έχει κάποιες συνέπειες και για το παλάτι και για τους ίδιους.

Λίγο πριν η Μέγκαν αποχωρήσει από το "κάδρο" της βασιλικής οικογένειας, το ylhczc.com δημοσιεύει τη δεκαετία της βασιλικής οικογένειας σε εικόνες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ