Σε εικόνες μια ολόκληρη δεκαετία της βασιλικής οικογένειας - Λίγο πριν η Μέγκαν βγει από το κάδρο (φώτο)

Μια δεκαετία γεμάτη σημαντικά γεγονότα

Η δεκαετία που πέρασε είχε πολλά ευχάριστα γεγονότα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας . Γάμοι που έγραψαν ιστορία αλλά και αφίξεις βασιλικών μωρών. Η βασίλισσα Ελισάβετ έγινε η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία και ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, παραιτήθηκε από τα αξιώματα του, ύστερα από δεκαετίες διακυβέρνησης του κράτους.

 Το βασιλικό ζευγάρι καλωσόρισε οκτώ εγγόνια στη διάρκεια της δεκαετίας που πέρασε. Η βασίλισσα γιόρτασε το 2012 , την αδαμάντινη επέτειο της , καθώς έκλεισε 60 χρόνια στο θρόνο.

Ενώ οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι ξεκίνησαν την δεκαετία ως εργένηδες , μέχρι το τέλος της, ήταν παντρεμένοι και έγιναν και οι δύο πατέρες.

Διαβάστε επίσης:Οι βασιλικοί γάμοι της δεκαετίας: Κέιτ & Ουίλιαμ - Σαρλίζ & Αλβέρτος - Σοφία & Πρίγκιπας Φίλιππος (φώτο)

Οι ξαδέρφες τους έγιναν επίσης είδηση στη διάρκεια της δεκαετίας που πέρασε η Ζάρα Φίλιπς που παντρεύτηκε το 2011, το 2012 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η Πριγκίπισσα Ευγενία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018.

Διαβάστε επίσης:Megxit: Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε προθεσμία 72 ωρών για την τελική απόφαση - Τα εκατομμύρια από το project "Sussex Royal" (φώτο-βίντεο)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καλωσόρισε 8 εγγόνια. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σαρλότ, ο πρίγκιπας Λουί, τα παιδιά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και ο μικρός Άρτσι ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν.

Διαβάστε επίσης:Ποια είναι τα ζητήματα ασφαλείας για τη Μέγκαν & το Χάρι - Πόσα είναι τα λεφτά που χάνουν (φώτο)

Η δεκαετία που πέρασε είχε πολλά αξιοσημειώτα γεγονότα για τη βασιλική οικογένεια . Ανάμεσα σε αυτά, τα σημαντικά υπεραντλατικά ταξίδια των μελών της.

Διαβάστε επίσης:No 1 θέμα διεθνώς η απόφαση Χάρι & Μέγκαν - Βασίλισσα Ελισάβετ: Είναι πιο περίπλοκο αυτό που θέλετε να πετύχετε - Η ανακοίνωση  

Στην αυγή της νέας δεκαετίας ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Αυτό θα έχει κάποιες συνέπειες και για το παλάτι και για τους ίδιους.

Λίγο πριν η Μέγκαν αποχωρήσει από το "κάδρο" της βασιλικής οικογένειας, το ylhczc.com δημοσιεύει τη δεκαετία της βασιλικής οικογένειας σε εικόνες.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ