Η Τζένιφερ Λόπεζ fashion είδωλο του Σαββατοκύριακου: Η εκθαμβωτική εμφάνιση σε φεστιβάλ κινηματογράφου & η μυθική φωτογράφηση για τον Vercace (φώτο)

Εντυπωσιακή όσο ποτέ

Πιο όμορφη και εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στο γκαλά του Φεστιβάλ κινηματογράφου του Palm Springs. Η Λατίνα σταρ ήταν εκθαμβωτική με μία υπέροχη φλόραλ μάξι τουαλέτα σε ροζ και πράσινο.

Getty Images

Το στράπλες φόρεμα της είχε μια μακριά ουρά ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε έναν κομψό κότσο. Η πρωταγωνίστρια του Hustlers, βρέθηκε εκεί μαζί με όλο το team της ταινίας για να παραλάβει  βραβείο  για την ερμηνεία της στην ταινία.

Getty Images

Μαζί της  φυσικά ο κομψός και γοητευτικός αρραβωνιαστικός της Άλεξ Ροντρίγεζ με μαύρο κουστούμι.

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ η J.Lo είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διάσημο σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ, αναφέρει το Elle.

Μετά την απονομή των βραβείων, ακολούθησε πάρτι στο οποίο η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε με άλλο εντυπωσιακό look. Φόρεσε μια σούπερ σέξι ασημένια φόρμα με παγιέτες και ασορτί μπολερό.

Getty Images

Η εκθαμβωτική φωτογράφηση με jungle κουστούμι για τον Vercace

Πριν από 20 χρόνια η Τζένιφερ Λόπεζ "τάραξε" τα νερά της μόδας όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα με Jungle Dress του οίκου Vercace. Το φθινόπωρο του 2019 η σούπερ σέξι εκδοχή του ίδιου φορέματος που φόρεσε η διάσημη σταρ στην εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, έμεινε στην ιστορία.

Τώρα η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ξανά με Jungle κουστούμι του οίκου Versace και πραγματικά είναι μυθική η εικόνα της. Η εκθαμβωτική J. Lo θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του οίκου Vercace για την συλλογή "Άνοιξη Καλοκαίρι 2020".

Μαζί της θα είναι και η Κένταλ Τζένερ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ με ανάρτηση της στο Instagram δηλώνει ενθουσιασμένη για τη νέα συνεργασία με τη φίλη της Ντονατέλα Βερσάτσε και δημοσιεύει μερικά υπέροχα στιγμιότυπα της εμβληματικής καμπάνιας.

Δικαίως λοιπόν η Λατίνα σταρ κερδίζει τον τίτλο του "Fashion Idol" του Σαββατοκύριακου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ