On Camera ο Μπραντ Πιτ: Φίλησα το πρώτο κορίτσι μου σε γκαράζ - Την έλεγαν Λίζα - Μία πολύ ωραία & κεφάτη συνέντευξη (βίντεο)

Πότε έδωσε το πρώτο φιλί ο γόης του Χόλιγουντ και ποια ήταν η "τυχερή";

Ο γόης του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ είναι συνδεδεμένος με τα ρομαντικά όνειρα πολλών διάσημων και άσημων γυναικών του πλανήτη. Στη μακρόχρονη καριέρα του εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός υπήρξε και μέγας καρδιοκατακτητής.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θυμάται ... από που ξεκίνησαν όλα. Το πρώτο του φιλί. Σε ένα αφιέρωμα του περιοδικού "W' με τίτλο "Οι καλύτερες ερμηνείες του 2019", ο πρωταγωνιστής του  Once Upon a Time ... in Hollywood, απάντησε μαζί με άλλους άστερες του Χόλιγουντ στις ερωτήσεις του περιοδικού.

Μία από τις ερωτήσεις που έκανε ο συντάκτης στον Μπραντ Πιτ ήταν πότε έδωσε το πρώτο του φιλί.

Και ο διάσημος ηθοποιός απάντησε: «Το όνομα της είναι Λίζα. Ήταν στο γκαράζ της. Πηγαίναμε τετάρτη δημοτικού. Έμενα έναν δρόμο μακριά από εμένα και αμέσως μετά έτρεξα στο σπίτι. Είχα ενθουσιαστεί αρκετά. Ήταν κατά κάποιο τρόπο προγραμματισμένο. Είχαμε πει ότι θα συναντηθούμε εκεί για να φιληθούμε. Η αναμονή ήταν πολύ αγχωτική. Αρκετά παιδιά είχαν ήδη δώσει το πρώτο τους φιλί»

Στην ερώτηση αν ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός, ο διάσημος σταρ που βραβεύτηκε για το ρόλο του στο Once Upon a Time στις Χρυσές σφαίρες 2020 απάντησε, ότι μικρός είχε διάφορα πράγματα στο μυαλό του , πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός. «Ήθελα να γίνω ο Έβελ Κνίβελ ή ο Μοχάμεντ Άλι. Κάτι τέτοια σκεφτόμουν, πως γι' αυτά ήμουν φτιαγμένος».

Οσο για το χορό αποφοίτησης ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ότι πήγε σε δύο και φορούσε λευκό σμόκιν. "Πήγα σε δύο χορούς αποφοίτησης. Φορούσα λευκό σμόκιν. Ήμουν κολλημένος στο κορσάζ της κοπέλας. Για 20 χρόνια δεν χόρευα καθόλου αλλά πλέον βλέπω τον χορό σαν το μέλλον μου. Το ξέρω πως ενδεχομένως θα κουνάω τα χέρια σαν ξεβιδωμένος, αλλά νιώθω πως θέλω να εξερευνήσω τον χορό", είπε ο Μπραντ Πιτ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ