Ξεκινάει η σύσκεψη για το Megxit: Ο πρίγκιπας Φίλιππος εγκατέλειψε το παλάτι γιατί δεν το άντεχε - Κατέφθασαν Κάρολος, Γουίλιαμ, Χάρι 

Η βασίλισσα Ελισάβετ μετά τις εξελίξεις που αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι, εμφανίστηκε με ακουστικό στο δεξί της αυτί.  

Ο πρίγκιπας Φίλιππος πριν από λίγη ώρα εγκατέλειψε το παλάτι επειδή δεν άντεχε να αντιμετωπίσει τον πρίγκιπα Χάρι με τα άλλα βασιλικά μέλη που σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα είναι λυπημένα και εκνευρισμένα με το Megxit.

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι σε κοινή τους δήλωση αρνήθηκαν τους «ισχυρισμούς εκφοβισμού» από  βρετανική εφημερίδα που αναφέρει ότι υπάρχει ρήξη στην βασιλική οικογένεια εξαιτίας του Γουίλιαμ.

Σε κοινή δήλωση σύμφωνα με το CNN, εκπρόσωποι του δούκα του Sussex και του δούκα του Cambridge δήλωσαν: "Παρά τις σαφείς αρνήσεις, μια ψεύτικη ιστορία δημοσιεύτηκε σε μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που γράφει για ρήξη στην σχέση μεταξύ των δύο αδερφών."

"Για τον Πρίγκιπα Χάρι και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ που ενδιαφέρονται τόσο βαθιά για τα θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, η χρήση κακής γλώσσας με αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής", ανέφερε η δήλωση.

Οικογενειακή σύσκεψη έχει σε λίγο η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Χάρι και τον Κάρολο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την «παραίτηση» του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, αλλά και το ταξίδι της δούκισσας του Σάσεξ για τον Καναδά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα συγκεντρωθούν στο Σάντριγχαμ όπου και θα ξεκινήσει το συμβούλιο, με σκοπό να βρεθεί μία λύση για την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Στεναχωρημένη και καταβεβλημένη είναι η βασίλισσα, η οποία θέλει να τελειώνει γρήγορα με αυτή την υπόθεση.

Μια συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν επίσης ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.  

Με μπεζ παλτό και καπέλο και ακουστικό βαρηκοΐας η 93χρονη βασίλισσα μετέβη στην εκκλησία του 16ου αιώνα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής. Στην ίδια εκκλησία μετέβη με τα πόδια ο μεγαλύτερος σε ηλικία εγγονός της Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Άννας. 

Διαβάστε επίσης: Megxit: Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε προθεσμία 72 ωρών για την τελική απόφαση - Τα εκατομμύρια από το project "Sussex Royal" (φώτο-βίντεο)

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα ακουστικά της βασίλισσας Ελισάβετ την βοηθούν απλά στο ζήτημα ακοής αν και δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αναφέρει η Daily Mail.

Ωστόσο πρόσφατα η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να δώσει αυξημένες αρμοδιότητες στον μεγαλύτερο γιο της πρίγκιπα Κάρολο, χρήζοντάς τον αντιβασιλέα, αφού ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος αποσύρθηκε λόγω ηλικίας από τα βασιλικά του καθήκοντα πριν από μερικά χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα ζητήματα ασφαλείας για τη Μέγκαν & το Χάρι - Πόσα είναι τα λεφτά που χάνουν (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ