Σάλος με τις φωτογραφίες του Μπιλ Κλίντον σε ταξίδι με το "Lolita Express" του παιδόφιλου που αυτοκτόνησε Τζέφρι Έπσταϊν

Οι New York Post και The Sun δημοσίευσαν φωτογραφίες του Μπιλ Κλίντον από ταξίδι με το ιδιωτικό τζετ του Τζέφρι Έπσταϊν, γνωστό ως "Lolita Express".

Πρόκειται για ένα ταξίδι του στην Αφρική, το 2002, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τη φτώχεια και το AIDS με το "Lolita Express".

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο Κλίντον μαζί με την Γκισλέιν Μάξγουελ, σύντροφο του Αμερικανού χρηματιστή, η οποία κατηγορείται ότι «στρατολογούσε» ανήλικα κορίτσια για τον Έπσταϊν.

Για τη Μάξγουελ διενεργείται έρευνα από το FBI, ωστόσο η ίδια αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή. Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία υποστηρίζει ότι εξαναγκάστηκε να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πρίγκιπα Άντριου, αναφέρει ότι η Μάξγουελ την ενέπλεξε στο κύκλωμα του Έπσταϊν σε ηλικία 16 ετών ενώ εργαζόταν στο Mar-a-Lago του Ντόναλντ Τραμπ.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε φωτογραφίες επίσης φαίνεται ο πρώην πλανητάρχης μαζί με τη Σοντέ Ντέιβις, η οποία δούλευε ως προσωπική μασέρ του Τζέφρι Έπσταϊν και είχε κατηγορήσει τον Αμερικανό χρηματιστή για πολλαπλούς βιασμούς μέσα σε διάστημα αρκετών ετών.

Η ίδια, σε συνέντευξή της, ανέφερε ότι ο Μπιλ Κλίντον ήταν ένας «πραγματικός τζέντλεμαν» κατά το ταξίδι στην Αφρική. Στο ταξίδι μαζί τους ήταν και οι ηθοποιοί Κρις Τάκερ και Κέβιν Σπέισι.

 

Διαβάστε επίσης:

Το σκάνδαλο της χρονιάς ξέσπασε: Κατηγορούμενος για πορνεία ανηλίκων ο δισεκατομμυριούχος Επστάιν (φώτο-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ