Youtuber μίκρυνε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξεπέρασε τον Σκορσέζε στο de-aging του «Ιρλανδού» Φώτο & βίντεο 

Μία από κριτικές που είχε να αντιμετωπίσει ο Μάρτιν Σκορσέζε στον «Ιρλανδό» είναι η (για πολλούς αποτυχημένη) διαδικασία του de-aging των ηθοποιών του.

Μη θέλοντας να προσλάβει νεότερους πρωταγωνιστές για να ερμηνεύσουν τον Φρανκ Σίραν, τον Τζίμι Χόφα και τους υπόλοιπους χαρακτήρες στα νιάτα τους, ο Σκορσέζε ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια σε μία post-production επεξεργασία που έκανε τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι να μοιάζουν νεότεροι.

Εμοιαζαν νεότεροι; Ηταν το αποτέλεσμα αβίαστο και νατουραλιστικό; Υπήρχε πρόβλημα στους μορφασμούς, στο βλέμμα, στην κίνηση του σώματος; Δίχασαν αυτές οι συζητήσεις κι ένα μεγάλο κομμάτι του κοινού και των κριτικών δεν ξεπέρασαν το πόσο τους πέταξε έξω το αποτέλεσμα.

Ο Σκορσέζε το επαναλάμβανε σε κάθε συνέντευξη: αυτό είναι το μέχρι στιγμής τελειότερο, state-of-the-art ψηφιακό πρόγραμμα που διαθέτουμε για κάτι τέτοιο. Η εμμονή του να προσλάβει την καλύτερη ομάδα, του στοίχησε τη συνεργασία με την Paramount κι η ταινία κατέληξε στο Netflix.

Θα έρθει τώρα ένας τυχαίος youtuber, πίσω από το ψευδώνυμο i-fake (μέλος της DeepFake ομάδας) και θα παρουσιάσει ένα deepfake βίντεο που αποδεικνύει (;) ότι ο Μάρτιν μπορούσε και καλύτερα;

Οχι, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει αν η εικόνα προβληθεί σε μεγάλη οθόνη, ούτε τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα μπορούσε να μάς εξηγήσει ένας ειδικός. Αλλά, ακόμα κι έτσι, το αποτέλεσμα είναι κάπως εντυπωσιακό, σύμφωνα με το flix.gr.

Ειδικά όταν ο youtuber επικαλείται ότι «διόρθωσε» τον Σκορσέζε με ένα software πρόγραμμα που κατέβασε δωρεάν και δουλεύοντας μόνο 7 μέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ