Όχι, όχι δεν καταλαβάτε : Τα τσαντάκια της Olivia Palermo είναι το όνειρο κάθε σικ γυναίκας! - Και τα όνειρα είναι ακριβά... (φώτο)

H "ιέρεια της μόδας" απέκτησε το δικό της on line κατάστημα

Το αγαπημένο κορίτσι της βιομηχανίας της μόδας, αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Η Olivia Palermo, το Σεπτέμβρη που μας πέρασε, εγκαινίασε τη δική της online boutique.

Πρόκειται για μία πολύ προσεκτικά επιμελημένη ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε τις τοπ επιλογές της διάσημης fashion influencer στη μόδα. Στο online κατάστημα της Olivia Palermo θα βρείτε μια συλλογή από  σικ ρούχα, αξεσουάρ , τσάντες και παπούτσια διάσημων και όχι και τόσο διάσημων brand μόδας με τα οποία το αγαπημένο κορίτσι των σχεδιαστών είναι "παθιασμένο".

Φώτο: OliviaPalermo.com

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο oliviapalermo.com επιλέγονται από την ίδια και από τη δημιουργική της ομάδα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Φώτο: OliviaPalermo.com

Μιλώντας στην Daily Mail για το πως επιλέγει τα προϊόντα που παρουσιάζει στην online boutique της η Olivia Palermo είπε: "Υπάρχει μία οργανική και αυθεντική σχέση με κάθε brand που διαθέτουμε. Το κάθε brand πρέπει να συμβαδίζει με τις πεποιθήσεις που έχω εγώ και η ομάδα μου για το στυλ, τη μόδα και την ποιότητα και να τις αντικατοπτρίζει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making a statement in my printed fur ❄️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις

Είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί με όλες τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης που στηρίζονται στην απόλυτη διαφάνεια."

Φώτο: OliviaPalermo.com

Στο site της η Olivia Palermo διαθέτει φίρμες από όλο τον κόσμο με εμπορική δραστηριότητα στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. "Στόχος μου ήταν να προσφέρω στο κοινό μου σε όλο τον κόσμο, προϊόντα από όλο τον κόσμο και να προωθήσω και νέους ταλαντούχους σχεδιαστές. Όπως το προσωπικό μου στυλ έτσι και το Olivia Palermo.com είναι επηρεασμένο από τις διαφορετικές κουλτούρες που είχα την τύχη να γνωρίσω στα ταξίδια μου.

Φώτο: OliviaPalermo.com

Είναι μεγάλη μου χαρά που θα προσφέρω στο κοινό μου τη δυνατότητα να γνωρίσει εξαιρετικά brands από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπως η Okhtein από την Αίγυπτο, οι τσάντες Magnetic Midnight  από την Κολομβία , η φίρμα Alameda Turquesa από την Πορτογαλία.", λέει η ίδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always in the mood for pastel ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις

Φώτο: OliviaPalermo.com

Το Online κατάστημα  της Palermo διαθέτει μια σειρά κομψών ρούχων , παπουτσιών και αξεσουάρ σε διάφορες τιμές. Μπορείτε να βρείτε ένα κομψό μεταξωτό φουλάρι Cuyana που κοστίζει 45 δολάρια ή μία ονειρική clutch bag από ταρταρούγα  που κατασκευάζεται στην Ιταλία από την φίρμα  Benedetta Bruzziches και κοστίζει 1980 δολάρια.

Η διάσημη Νεοϋορκέζα Fashion blogger είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο του στυλ και παραδίδει μαθήματα κομψότητας όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Από τις διεθνείς εβδομάδες μόδας , σε όλο τον κόσμο, μέχρι τις καθημερινές της βόλτες.

H Olivia Palermo ασκεί τεράστια επιρροή στον κόσμο της μόδας. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram προκαλεί "πανικό" στους πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους της και όχι μόνο, Θεωρείται παγκοσμίως  ιέρεια του Mix and Match, γιατί κανείς δεν μπορεί να συνδυάσει διαφορετικά και για πολλούς αταίριατα μεταξύ τους ρούχα και υλικά με αυτό τον τρόπο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling as cozy as can be ❄️ I stopped by to see @mrmrsitaly’s new collection yesterday. Excited to bring this brand to OliviaPalermo.com soon!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Palermo (@oliviapalermo) στις

Εμείς στο online κατάστημα της εντοπίσαμε τις ονειρικές τσάντες που φιλοξενεί και σας τις παρουσιάζουμε.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ