"Απόψε θα τραγουδήσω για εσένα μαμά": Η Σελίν Ντιόν "έχασε" τη μητέρα της - Ακριβώς 4 χρόνια από το θάνατο του αδερφού της & του συζύγου της (φώτο)

Ο θάνατος της μητέρας της Σελίν Ντιόν συμπίμπτει με την τέταρτη επέτειο από το θάνατο του αδερφού της Ντανιέλ , ο οποίος πέθανε το 2016

Βαρύ πένθος για τη Σελίν Ντιόν. Η μητέρα της γνωστής τραγουδίστριας πέθανε σε ηλικία 92 ετών. Η Τερέζ Ντιόν μητέρα 14 παιδιών, πέθανε το βράδυ της Πέμπτης, έχοντας στο πλευρό της φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ακριβής αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή αλλά τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο πατέρας της Σελίν Ντιόν, Adhémar Dion, πέθανε το 2003  σε ηλικία 80 ετών.

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε την Παρασκευή η Σελίν Ντιόν σε ανάρτηση της στο Instagram, με την οποία ενημέρωσε τους ακόλουθους της, ότι η περιοδεία της σε Μαϊάμι, και Φλόριντα θα συνεχιστεί και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μητέρας της, αναφέρει το People.

«Μαμά σε αγαπάμε τόσο… σου αφιερώνουμε το θέαμα απόψε και θα τραγουδήσω για εσένα με όλη μου την καρδιά. Με αγάπη, Σελίν». Με αυτά τα λόγια και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου στέκει στο κέντρο, ανάμεσα στους γονείς της και περιστοιχισμένη από τα 13 αδέρφια της, η  Σελίν Ντιον αποχαιρέτισε τη μητέρα της.

Ο θάνατος της μητέρας της Σελίν Ντιόν συμπίμπτει με την τέταρτη επέτειο από το θάνατο του αδερφού της Ντανιέλ , ο οποίος πέθανε το 2016 . Λίγες μέρες αργότερα την ίδια χρονιά πέθανε ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ, από καρκίνο.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο περιοδικό People, η Σελίν Ντιόν είχε αναφέρει πόσο της είχε στοιχίσει να χάσει τον 73χρονο σύζυγο της και τον 59χρονο αδερφό της σε μία εβδομάδα.

Στην ίδια συνέντευξη είχε περιγράψει τη μητέρα της ως έναν πολύ δυνατό άνθρωπο και είχε πει αστειευόμενη ότι αυτό αποδεικνύεται από το πόσα παιδιά έκανε αυτή η γυναίκα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Σελίν Ντιόν είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του συζύγου της Ρενέ, γράφοντας πόσο της λείπει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ