"Grand Finale" για τον Ζαν Πολ Γκοτιέ - Το "κακό παιδί" της μόδας ανακοίνωσε το τελευταίο ντεφιλέ - Οι πιο εντυπωσιακές στιγμές στην πασαρέλα σε 45 φώτο

Ανοίγει ένας νέος κύκλος για το διάσημο Γάλλο σχεδιαστή 

Ο διάσημος σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκοτιέ ανακοίνωσε σήμερα, σε ένα δελτίο Τύπου, ότι θα πραγματοποιήσει το τελευταίο του ντεφιλέ υψηλής ραπτικής την 22α Ιανουαρίου, έπειτα από 50 χρόνια καριέρας και ότι θα ξεκινήσει ένα νέο πρότζεκτ με τον θρυλικό οίκο μόδας του.

Φώτο: Reuters

Φώτο: Reuters

«Την 22α Ιανουαρίου του 2020, θα γιορτάσω τα 50 χρόνια καριέρας μου στον χώρο της μόδας με ένα μεγάλο ντεφιλέ-σόου υψηλής ραπτικής, στο Θέατρο Σατλέ. Θα είναι επίσης το τελευταίο μου ντεφιλέ», σημειώνει ο δημιουργός στο δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Φώτο: Reuters

«Όμως, να είστε ήσυχοι, ο οίκος Μόδας Gaultier Paris συνεχίζει, με ένα νέο σχέδιο, του οποίου είμαι ο εμπνευστής και που θα σας αποκαλυφθεί σύντομα», συμπλήρωσε.

Φώτο: Reuters

Η ανακοίνωση έγινε μεσούσης της Εβδομάδας Μόδας στη γαλλική πρωτεύουσα, λίγο πριν από το ξεκίνημα των ντεφιλέ τη Δευτέρα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Φώτο: Reuters

Ο Γάλλος μόδιστρος ηλικίας 67 ετών, που ξεκίνησε την καριέρα του κοντά στον Πιερ Καρντέν, θεωρήθηκε το «κακό παιδί» της βιομηχανίας της μόδας από τότε που ανέτρεψε τους ενδυματολογικούς κώδικες τη δεκαετία του 1980.

Φώτο: Reuters

Είναι ο σχεδιαστής εμβληματικών δημιουργιών όπως ο κορσές που φόρεσε η Μαντόνα με τον στηθόδεσμο σε σχήμα κώνου.

Φώτο: Reuters

Φώτο: Reuters

Φώτο: Reuters

Γιος ενός λογιστή, που μεγάλωσε στο Αρκέιγ (Βαλ ντε Μαρν), κοντά στο Παρίσι κι ο οποίος μυήθηκε πολύ μικρός στη μόδα από την αισθητικό γιαγιά του, δημιούργησε επίσης φούστες για άνδρες το 1984, καθώς για εκείνον «ένας άνδρας δεν φέρει την αρρενωπότητά του στα ρούχα του, ο ανδρισμός βρίσκεται μέσα στο κεφάλι του».

Φώτο: Reuters

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ