Στο ξενοδοχείο Kulm ο " βασιλικός γάμος" της χρονιάς: Ο Κροίσος Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την Ντάσα του - Πριγκίπισσες, αστέρες του Χόλιγουντ & το διεθνές jet set παρόντες (φώτο-βίντεο)

Οι Μπέκαμ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Καρολίνα του Ανόβερο ήταν μόνο λίγοι από τους Vip προσκεκλημένους της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου - Το υπέροχο νυφικό

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Έλληνα Κροίσου Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα έγινε εχθές "κεκλεισμένων των θυρών", στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz.

Η πρώην σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, με ένα υπέροχο νυφικό με κάπα, εντυπωσιάσε τους καλεσμένους στον  χλιδάτο γάμο της χρονιάς.

 

 

Αστέρες του Χόλιγουντ, πριγκίπισσες , και διάσημοι σχεδιαστές μόδας ήταν καλεσμένοι στην λαμπερή τελετή η οποία έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze

 

 

Ανάμεσα στους γαλαζοαίματους που παρακολούθησαν τον γάμο η πριγκίπισσα Βεατρίκη που έφτασε στο St. Moritz για να βρίσκεται κοντά στη φίλη της Ντάσα.η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Ματσέλι Μότζι, , έμειναν στο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz, που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου, και όπου θα τελούνταν και η γαμήλια δεξίωση
 

 

 

 

 

 

 

Ο γάμος που σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε 5,8 εκατομμύρια ευρώ, έγινε μία μέρα νωρίτερα από αυτή που είχε ανακοινωθεί με την ημερομηνία να κρατείται μυστική από τους επισκέπτες και το ζευγάρι.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#charlottesantodomingo in #saintmoritz for the #wedding of #stavrosniarchos and #dashazhukova

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ moimoibcn στις

 

 

 

Στο γάμο της χρονιάς έδωσε το "παρών" και η πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι κι ο Πιέρ Κασιράγκι. Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημμένους ήταν και η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακάρτνεϊ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Κέιτ Χάντσον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της και η Ιβάνκα Τραμπ με τον Τζάρεντ Κούσνερ.

Παρούσα ήταν επίσης και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο.

Το εορταστικό κλίμα φάνηκε από νωρίς χθες το πρωί, όταν η νύφη πήγε για σκι με τις φίλες της, τις ηθοποιούς Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και τις σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Τζεν Μέγιερ ενώ στην συνέχεια απόλαυσαν ένα απλό γεύμα. 

Η Ντάσα Ζούκοβα ήταν σαν νύφη που έχει βγει από τα παραμύθια  με ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα με ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος, με πέρλες στα μανίκια ενώ φορούσε και μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό. Το μακιγιάζ ήταν πολύ διακριτικό ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν ψηλό σικ σινιόν κότσο.

Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός με μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν, αναφέρει η Daily Mail.

Το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους του επίσημα πέρισι στο Παρίσι, αλλά η μεγάλη τελετή του γάμου έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο στο St. Moritz.

Η γαμήλια τελετή επρόκειτο να γίνει στο κτίριο του δημαρχείου του St. Moritz, δήλωσε ο δήμαρχος Christian Jott Jenny.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Kulm, Heinz Hunkeler δήλωσε στο MailOnline: «Υπάρχει πολύ, πολύ, πολύ υψηλή πελατεία στη λίστα προσκεκλημένων».

Ο Σταύρος Νιάρχος και ο γιος του, Σταύρος Νιάρχος Jr,  θεωρούνται πολύ σημαντικά πρόσωπα στο St. Moritz ενώ ο Έλληνας πλοιοκτήτης είναι επίτιμος δημότης της περιοχής.

Ο πατέρας και ο Θείος του Σταύρου Νιάρχου κατέχουν μεγάλες εκτάσεις στην περιοχή του St. Moritz.

Από τους πρώτους που έφτασαν στο γάμο η αδερφή του γαμπρού, διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων , Ευγενία Νιάρχου.

Από τον γάμο της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, καθώς γνωρίζονται εδώ και χρόνια με την νύφη, με τον σύζυγο της Πρώτης Κόρης να είναι επενδυτής, όπως και η Ντάσα Ζούκοβα στην ηλεκτρονική αγορά τέχνης Artsy.

Από τη μεγάλη λίστα των VIP προσκεκλημένων που παραβρέθηκαν στον γάμο δεν έλειπαν το μοντέλο Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της και αδερφό του Τζάρεντ Κούσνερ, Τζόσουα, όπως και ο μεγιστάνας πετρελαίου Μάικ Χες, σύζυγος της σχεδιάστριας Misha Nonoo.

Άλλοι διάσημοι καλεσμένοι ήταν η παρουσιάστρια του CBS, Γκέιλ Κινγκ, φίλη της Μέγκαν Μαρκλ. Ακόμη, καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν ο έμπορος τέχνης Βίτο Σκνάμπελ, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέγιερ, αλλά και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες για σκι στις χιονισμένες κορυφές του St. Moritz.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ