Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο νησί της Ρω - 10 στιγμές φλάμπουρα Ελλάδας (φώτο)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συμμετείχε στην αποστολή της Axion Hellas

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρέθηκε με την ομάδα της Axion Hellas στο ακριτικό νησί της Ρω. Εκεί που η "Κυρά της Ρω", Δέσποινα Αχλαδιώτη, για 40 χρόνια, ύψωνε την ελληνική σημαία στην ακριτική νησίδα της Ρω κάθε πρωί και τη κατέβαζε με τη Δύση του ήλιου.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει μέρος στις αποστολές της Axion Hellas. Αυτή τη φορά ακολούθησε την ομάδα στο ακριτικό Καστελόριζο.

"Νήσος Ρω. Με την Axion Hellas .:10 στιγμές .
Φλάμπουρα Ελλάδας και Χριστού ψηλά κρατώντας μες στις ψυχές μας κάθε τι ευγενικό ξυπνούσες το άφραστο κάλλος της ιδέας ανυμνώντας .
Δέσποινα Αχλαδιωτη :η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ
Σ αυτές τις εποχές θεωρώ υποχρέωση μου να υπενθυμίζω τις δυνατές ψυχές που έζησαν και υπερασπίστηκαν αυτό το τόπο ... Η κυρά της Ρω για πάντα στο ΠΑΝΘΕΟΝ των Ελληνίδων γυναικών που αντιστάθηκαν στην «κατοχή» ΚΑΙ Ύψωναν την Ελληνική σημαία επί 40 χρόνια στο ακριτικό μας νησί", έγραψε η δημοφιλής ερμηνεύτρια στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στο Instagram.

Για την Axion Hellas

Στόχος της Axion Hellas είναι να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινωνία, ειδικά στις ευάλωτες ομάδες που ζουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές των Ελληνικών νησιών και της Ελληνικής ηπειρωτικής χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Axion Hellas, επικεντρώνεται στην οργάνωση, τη χρηματοδότηση, τη παρακολούθηση και την υλοποίηση των παρακάτω δράσεων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας:

Υλική και ηθική υποστήριξη και προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού των τοπικών κοινοτήτων.
Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, της εκπαιδευτικής, της πολιτιστικής και της επαγγελματικής κατάστασης των τμημάτων αυτών της χώρας και των κατοίκων τους.
Προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου των περιοχών αυτών και των παραδόσεων με σκοπό την προστασία και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, και η χρήση της πολιτιστικής κληρονομιάς για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας, της οικονομίας και του τουρισμού.
Προσφορά των υπηρεσιών υγείας από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.
Συνεισφορά στη βελτίωση της υπάρχουσας υποδομής για την υγεία, τις υποδομές της εκπαίδευσης, των υποδομών πολιτισμού και αθλητικών υποδομών, ή η δημιουργία αυτών των υποδομών και των εγκαταστάσεων όπου είναι απαραίτητο.
Ευαισθητοποίηση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως ιατρικά, εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, επαγγελματικά, τεχνικά, γεωργικά, τουριστικά, εμπορικά και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Εκπαίδευση των τοπικών κοινοτήτων για την εξοικείωση τους με τις νέες τεχνολογίες και τις μεθόδους επικοινωνίας, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει και να προωθήσει την ανάπτυξη της τοπικής φυσικής κληρονομιάς και της τοπικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ