Δείτε τα ωραιότερα νυφικά χτενίσματα για το 2020: Τα προτείνουν διάσημοι οίκοι - Τα υιοθετούν οι σταρ (φώτο)

Θα σας εντυπωσιάσουν!

Μήπως ήρθε η ώρα για το μεγάλο "Ναι"; Αν ετοιμάζεστε να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2020, έχετε πολλά να κάνετε. Αμέσως μετά την επιλογή του νυφικού που θα φορέσετε τη μεγάλη μέρα, πρέπει να αποφασίσετε πως θα χτενίσετε τα μαλλιά σας.

Chanel

Και... κάπου εδώ αρχίζει ο πονοκέφαλος. Μαλλιά ελεύθερα στους ώμους, ή σινιόν; Κότσος ή πλεξούδες; Πέπλο ή τιάρα ή μήπως κάτι πιο μοντέρνο και πρωτότυπο;

Channel
 

Χαλαρώστε. Το βρετανικό Elle παρουσιάζει 50 υπέροχα νυφικά και βραδινά χτενίσματα.

Είναι η ΄"τελευταία λέξη" της μόδας στα μαλλιά Τα προτείνουν μεγάλοι οίκοι όπως η Chanel, η  Issey Miyake, ο Paco Rabanne, η Lela Rose, διάσημοι hair stylists όπως ο Allen Thomas Wood και τα είδαμε στα κεφάλια διάσημων σταρ όπως η Μαργκότ Ρόμπι,  η Angelina Jolie, η  Cara Delevingne.

Ανάμεσα τους θα βρείτε χτενίσματα "υπερπαραγωγή" αλλά και πιο μίνιμαλ προτάσεις όπως χαμηλά σινιόν με στάχυα ή κομψά up do με φιόγκους.

Το διάσημο ανθοπωλείο  Philippa Craddock έφτιαξε ένα υπέροχο στεφάνι με λουλούδια που το υιοθέτησε ο οίκος Marchesa, ενώ η Chanel προτείνει μία εντυπωσιακή αλλά μίνιμαλ εκδοχή του ψηλού σινιόν.

Οι ασύμμετρες πλεξούδες μαζεμένες σε κότσο και στολισμένες με εντυπωσιακά κοκαλάκια της Alison Williams, είναι επίσης μια πολύ ωραία πρόταση.

Είτε έχετε κοντά είτε μακριά μαλλιά θα βρείτε σίγουρα το χτένισμα που θα σας ενθουσιάσει. Ακόμα κι αν δεν παντρεύεστε είναι τέλεια ιδέα για εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ