Ατμοσφαιρική φώτο: Κυριάκος Μητσοτάκης - Μίκης Θεοδωράκης σε απογευματινό tête-à-tête - Τι άραγε συζήτησαν;

"Μια ζεστή απογευματινή συνάντηση με έναν μεγάλο Έλληνα" - Την ίδια μέρα ο πρωθυπουργός συνάντησε και τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Με τον Μίκη Θεοδωράκη συναντήθηκε εχθές το απόγευμα,  του μεγάλου  ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση έγινε στο σπίτι του μεγάλου Έλληνα Μουσικόσυνθέτη. Το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Με τον κύριο Κυμπουρόπουλο ο πρωθυπουργός που πέρασε τη μέρα του με χαλαρές , φιλικές συναντήσεις , συζήτησε τις πρωτοβουλίες και το έργο των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και χάρηκε ιδιαίτερα όταν ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος του δώρισε ένα βιβλίο με την ιστορία της Κρήτης.

Η συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί σχέση δεκαετιών με τον Μίκη Θεοδωράκη. Στην χθεσινή τους συνομιλία, ο μεγάλος συνθέτης θύμισε στον πρωθυπουργό ότι τον γνώρισε για πρώτη φορά στο Παρίσι πριν από ακριβώς 50 χρόνια, όταν ήταν μόλις 2 ετών.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια ζεστή απογευματινή συνάντηση με έναν Μεγάλο Έλληνα ?? #mikistheodorakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

 

Ο πρωθυπουργός είχε μαζί του μια πολύ ζεστή κουβέντα για ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη μουσική ως τα εθνικά μας θέματα» σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

«Μια ζεστή απογευματινή συνάντηση με ένα Μεγάλο Έλληνα», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ